|
||
| Hande Yenerin yerine nicole scherzinger olsaydi daha iyi olurdi. | ||
|
||
| sanırım evet | ||
|
||
Daha o şarkıları dinlemedim bilmiyorum şarkıları bilmeden o şarkılar hakkında yorum yapamam ama şunu söylemeden geçemiycem Harun Abi senin en büyük hayranlarından biri olarak ve hatta 2 kere sizin konserinize gitmiş ve son olarak 5 mart 2008 Ankara da mor polarımla önde size göre sağ taraflarda (Kerem Özyeğenin hemen önünde) izleyenler arasında dikkat çekmiştim ve orda şarkılara eşlik ederek acayip acayip kafa sallayıp zıpladığımda bana bakmıştın bu deli mi diye belki hatırlarsın lütfen bu satırlarımı okuyorsan şu dediklerimi bi düşün:Senin her yaptığın hareketi canı gönülden desteklemiş ama bu Hande Yenere şarkı verme olayına karşı çıkmış biri olarak soruyorum ki:Ya o kadar kaliteli sanatçı arasından bula bula Hande Yeneri mi buldun be Abi? gerçi dinlemedim henüz şarkıları ama senin gibi müthiş şarkı yapan bi müzisyenin o şarkılarının Hande Yener yorumuyla heba olacağından korkuyorum.Hadi onu geçtim ne bileyim bi kendi tarzına yakın hadi kendi tarzına yakın olmasa bile en azından kaliteli, yetenekli ve ne yaptığını bilen aklına başında birine şarkı vermek varken.Kısacası olmamış be Harun Abi yakıştıramadım size.
|
||
|
||
| İyi Günler şarkısını dinlemedim..Ama Kumar(putlar) ı dinledim hoşuma gitti..bence düşündüğümüz gibi şarkıyı kötü yorumlamamış..İyi Günler'i bilemem tabi.. | ||
|
||
| aslında bende hande yenere şarkı sözü vermesinin taraftarı değilim.ama harun abinin kararı bu.şarkının sözlerini çok güzel yazmış. | ||
|
||
Hande yenerin yerine Pussycat dolls olsaydi daha super olardi.
|
||
|
||
bilmem ki nasıl olmuş sanki çok da ıyı bır haber gibi degil ???ama olsun yakışır mor ve ötesinee!!!
|
||
|
||
Hande Yener'i başarılı buluyorum eminim ki güzel bir iş çıkaracaklar hatta çıkarmislar bile ben iki parcayida cok sevdim özellikle "Iyi Günler" süper bir parca Harun abinin yüregine saglik Ayrica Hande Yenerin bu albümüde diger albümleri gibi dinlenmeye deger bi deneyin derim
|
||
|
||
| Hande yener 'i başarılı bulmuyorum müzikleri de kalitesiz ve 3-4 notadan oluşan şarkılar.Ayrıca Hande yener'in ses aralığı da çok dar.Ama işe Harun Tekin'in eli değdiyse güzel olmuş olabilir. | ||
|
||
| sözler tek kelimeyle '' harika ''! | ||
|
||
özellikle kumar şarkısı ileriki günlerde çok ses getireceğe benziyor hande yenerin albümündeki iddialı parçalardan biri
|
||
|
||
| Bence ikisi çok berbat bir ikili hande yenerin yerine şebnem ferah felan olsaydı daha iyi olurdu hem rockı daha iyi sölüyor | ||
|
||
| şarkıları hande mi söylicek yoksa düet mi? | ||
|
||
şarkıları hande mi söylicek yoksa düet mi? Hande Yener söylicek diye biliyorum.
|
||
|
||
şarkıları hande mi söylicek yoksa düet mi? Düet iddiaları vardı ama iki parçayı da Hande Yener seslendirmiş.Düet olsa nasıl olurdu niye merak etmiyor değilim.Neyse ben şarkıları çok beğendim.İyi Günler'e klip gelmeli diye düşünüyorum hatta.
|
||