|
||
| İyi ki birlikte söylememişler tarzları hiç aynı değil bence | ||
|
||
şarkıları hande mi söylicek yoksa düet mi? Düet iddiaları vardı ama iki parçayı da Hande Yener seslendirmiş.Düet olsa nasıl olurdu niye merak etmiyor değilim.Neyse ben şarkıları çok beğendim.İyi Günler'e klip gelmeli diye düşünüyorum hatta.Evet 'İyi Günler'i ben de çok beğendim gerçekten (: |
||
|
||
şarkıları hande mi söylicek yoksa düet mi? Düet iddiaları vardı ama iki parçayı da Hande Yener seslendirmiş.Düet olsa nasıl olurdu niye merak etmiyor değilim.Neyse ben şarkıları çok beğendim.İyi Günler'e klip gelmeli diye düşünüyorum hatta.Evet 'İyi Günler'i ben de çok beğendim gerçekten (: |
||
|
||
BENCE HEC IYI OLMAMIS...AMA MVÖ NUN BILDIGI BIRSEY VARDIRR...SEVINMEDIMM ACIKCASII ![]() Türkçemizi düzgün kullanalım! |
||
|
||
İyi ki birlikte söylememişler tarzları hiç aynı değil bence evet aynen öyle..zaten şarkıları da pek beğenmedim
|
||
|
||
benn hande hanımı sevmiyorum sanatçılar hakkında sürekli atıp tutuyo tamam mor ve ötesini çok seviyorum rock benim herşeyim ama diyer sanatçılarada saygı duyuyorum sonuçta onlarda işlerini yapıyolar sırf polomik delisi biriyle beraber çalışmak istermiydim tabikide hayır bu kadını tehlikeli buluyorum elini attıgıdal kuruyo umarım size başarı getiri
|
||
|
||
| ben başarır diye düşünüyorum.. ne kadar pop dinlemesemde hande y. iyi işler yapıyor bence.. | ||
|
||
hiç güzel olmamış neden böyle yaptınki harun abicik!Boşunamı yazıyorsun o sözleri
|
||
|
||
hande yeneri sevmiyorum!!ama madem harun abicik vermiş sözleri ozaman seviyorum artık(maalesef)
|
||
|
||
İyi ki birlikte söylememişler tarzları hiç aynı değil bence evet aynen öyle..zaten şarkıları da pek beğenmedim ![]() şarkılar fena değil..
|
||
|
||
bncede hande yenere verecegı yerde baska bırısıne verebılırdı yazık olmus sarkıya bence ama onlar en ıyısını bılır
|
||
|
||
allah bu harun'u nasıl biliyorsa öyle yapsın ya pazar günü pazar bilmem nesi diye bi program vardı hande yener'le mi ne konuşmuşlar harun'dan bahseder belki diye koşturdum salona ama ben vardığımda röportaj bitmişti ve sonunda iyi günleri çaldılar neyse dedim bari onu dinlemiş oldum ![]() bu arada harun'un başına bir şey gelirse benim yüzümdendir ne zaman hande yener çıksa allah bildiği gibi yapsın diyorum ya inşallah iyi biliyordur |
||
|
||
allah bu harun'u nasıl biliyorsa öyle yapsın ya pazar günü pazar bilmem nesi diye bi program vardı hande yener'le mi ne konuşmuşlar harun'dan bahseder belki diye koşturdum salona ama ben vardığımda röportaj bitmişti ve sonunda iyi günleri çaldılar neyse dedim bari onu dinlemiş oldum o programı sonlarına doğru izledim..![]() bu arada harun'un başına bir şey gelirse benim yüzümdendir ne zaman hande yener çıksa allah bildiği gibi yapsın diyorum ya inşallah iyi biliyordur ama harunun lafı hiç geçmedi..
|
||
|
||
| harun tekin'in hande yener'e verdiği şarkıları bilen var mı? | ||
|
||
| iyi günler ve kumar(putlar).. şu an dinliyorum..bence şarkılar çok güzel..
|
||