|
||
yaa bu hande bence hiçde başarılı falan değil.şimdi bizde adam gibi müzik yapan birileri olmadığı için her kötünün iyisine çok iyi diyoruz. o iki parçaya yazık olmaz insallah yanı medyaya mağzeme olmaz desek daha doğru:
![]() yaa bu hande bence hiçde başarılı falan değil.şimdi bizde adam gibi müzik yapan birileri olmadığı için her kötünün iyisine çok iyi diyoruz. o iki parçaya yazık olmaz insallah yanı medyaya mağzeme olmaz desek daha doğru: ![]() bencede inş. yazık oLmaz yaa hande yaner kötünün iyisi biLe değil bengü ve uyumsuz giyim şeklıyLe çıktı ortaya ayh harun abi nasıL yaptın sen bunu bize yaa..!! |
||
|
||
| arkadaşlar bence şarkıları bi dinleyin..sandığınız kadar kötü değil..güzel yorumlamış.. | ||
|
||
allah bu harun'u nasıl biliyorsa öyle yapsın ya pazar günü pazar bilmem nesi diye bi program vardı hande yener'le mi ne konuşmuşlar harun'dan bahseder belki diye koşturdum salona ama ben vardığımda röportaj bitmişti ve sonunda iyi günleri çaldılar neyse dedim bari onu dinlemiş oldum ![]() bu arada harun'un başına bir şey gelirse benim yüzümdendir ne zaman hande yener çıksa allah bildiği gibi yapsın diyorum ya inşallah iyi biliyordur ben izledim o röpörtajı Harun'dan hiç bahsedilmedi..sadece şu söylenildi "Hande Yener'in hipnoz albumunde 2 şarkı hariç diğer şarkıların sözleri hande yenere ait" denildi.. |
||
|
||
arkadaşlar bence şarkıları bi dinleyin..sandığınız kadar kötü değil..güzel yorumlamış.. yaaa alah aşkına şarkıLarın isimlerini tam olarak yazar mısın?? |
||
|
||
Şarkılar güzel, dinledim hiç fena değil.. Ee Harun yazınca böyle güzel oluyor tabii. Hande Yener'de fena söylememiş.. İyi yani
|
||
|
||
| Sonuçta şarkı ibrahim tatlıses'e verilmediyse abartacak birşey yok demektir.Hande yener de gayet güzel bir yorumla şarkıları daha da güzelleştirmiş.Ön yargılı olmadan bakarsak harun tekin de gayet doğal birşey yapmıştır.Ne de olsa hande yener harun tekin'in arkadaşı ve ülkede en azından bi' kesimden daha güzel müzik yapabiliyor..Doğal karşılamak gerekir.. | ||
|
||
arkadaşlar bence şarkıları bi dinleyin..sandığınız kadar kötü değil..güzel yorumlamış.. yaaa alah aşkına şarkıLarın isimlerini tam olarak yazar mısın?? |
||
|
||
arkadaşlar bence şarkıları bi dinleyin..sandığınız kadar kötü değil..güzel yorumlamış.. yaaa alah aşkına şarkıLarın isimlerini tam olarak yazar mısın?? sağol yaa..! |
||
|
||
ya şarkıar harun yazarda güzel olmaz mı? işallah güzel yorumlamıştır hande de
|
||
|
||
| ben ikisini de çok sevdim.tebrikler hande yener.... | ||
|
||
arkadaşlar bence şarkıları bi dinleyin..sandığınız kadar kötü değil..güzel yorumlamış.. aynen dinLeyin bi.. iyi oLdu ya hande nin değişmesi.. eLektronik yakıştı cesaretLiymiş..
|
||
|
||
evet..bence de handenin sesine yakışmış..
|
||
|
||
evet kumar süper olmşşşşş çok begendim nerden dinleyebiliriz bu şarkıları
|
||
|
||
ben buraya atmıştım şarkıLarı ama silindi mesajım.. hatamı yaptım bilmiyorum
|
||
|
||
| Hande'ye verdiği şarkılar KUMAR - putlar Putları yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm alıştım Karadelik kadar hür bir zerafet Gördüm sen başkası olamazdın Yüzüme bir bak o benim Sen aşık olmadın aşk senin Yüzüme bir bak o senin Ben aşık olmadım aşk benim Dünya yuvarlak aklım unutkan Alem huzursuz kalbim kırılgan Kapıldım yine ne büyük kumar Ama oynamazsam ben olmazdım Söz: Harun Tekin Müzik: Erol Temizel İyi Günler Bir savaş açtım Karşımda koca koca dünya Yenile yenile doğdum Beni duymadın Arkama baktım Peşimde koca koca dünya Katıla katıla güldün Beni duymadın Yüzümü aldın Sana yüzsüzce geldim Üstüne düştüm Yer kalmadı İyi günler de oldu Kuşku yoktu, dert yoktu Anladım sonra Sen yoktun İyi günler de oldu Yalan yoktu, şer yoktu Anladım sonra Sen yoktun Öfkemi aştım Karşımda koca koca dünya Yenile yenile doğdum Beni duymadın İçimi açtım Peşimde koca koca dünya Katıla katıla güldün Beni duymadın Söz:HarunTekin Müzik:Erol Temizel |
||