|
||
Harun'un Hande'ye verdiği şarkılar ''iyi günler'' ve ''kumar(putlar)'' ![]() Neyse ben 'iyi günler'i sevdim özellikle
|
||
|
||
| umarım kendi albümlerindede yorumlar Harun.... | ||
|
||
hande yener gibi elektronik müzik sorunlusu biriyle neden böyle bir düet yapılmış kii.....ilk defa ben de mor ve ötesi nin bu düşüncesine katılmayanlardandım ama oldu bir kere
|
||
|
||
ßence hande yener iyi çünkü harun tekinden 2 şarkı aldıı ben mor ve ötesinin müziklerini çok beğeniyorum bazı insanlar hep aynı melodide yaptığını söyLüyoLar hayır.. bu müziklerin hepsi birbirindcen FArklı ve güüzell harun tekinee çok başarılar diliyoorumm......harun_tekin_tuba
|
||
|
||
arkadaşlar bence şarkıları bi dinleyin..sandığınız kadar kötü değil..güzel yorumlamış.. yaaa alah aşkına şarkıLarın isimlerini tam olarak yazar mısın?? İYİ GÜNLER VE KUMAR...mordaşım.. ![]() |
||
|
||
| Hande'ye verdiği şarkılar KUMAR - putlar Putları yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm alıştım Karadelik kadar hür bir zerafet Gördüm sen başkası olamazdın Yüzüme bir bak o benim Sen aşık olmadın aşk senin Yüzüme bir bak o senin Ben aşık olmadım aşk benim Dünya yuvarlak aklım unutkan Alem huzursuz kalbim kırılgan Kapıldım yine ne büyük kumar Ama oynamazsam ben olmazdım ya varya ben bu şarkıya bittim............ harun kesinlikle kendide, kendi müziğiyle yorumlamalıııııııııı
|
||
|
||
handeyi seviyormuyum neyim
|
||
|
||
güzel güzel...
|
||
|
||
hande yener gibi elektronik müzik sorunlusu biriyle neden böyle bir düet yapılmış kii.....ilk defa ben de mor ve ötesi nin bu düşüncesine katılmayanlardandım ama oldu bir kere şarkılar düet değil ki sadece hande yener söylüyor.. ![]()
|
||
|
||
| İlla rock olacak diye bişey yok.."Müzik Yemek Gibidir. Seviyorsan Birbirine Karıştırabilirsin." | ||
|
||
| ya harun tekin zaten hande yeneri başarılı buluyor böyle bir iş niye olmasın ki?? | ||
|
||
| müzikten ziyade şarkı sözler çok güzel sırf bunun için dinledim sabah'a kadar... | ||
|
||
Harun Tekin müzisyenlik deneyimini ve kapasitesini daha hakkettiği alanlarda göstermeli bence
|
||
|
||
Harun Tekin müzisyenlik deneyimini ve kapasitesini daha hakkettiği alanlarda göstermeli bence bencede ''hande yener çakma madonna'' ![]()
|
||
|
||
| ...arkadaşalr kesinlikle keşke harun tekin hande yener gibi tartışma yaratarak gündemde kalmayı sağlayan birine söz yazmamış olsaydı ancak olan olmuş burada harun tekin'in kararına saygı duymktn başka yapıcak bişey yok bu harun tekn'in kişisel kararıdır. sonuçta bizler harun tekinden çok mor ve ötesi fanlarıyız dolyısıyla harun tekin'in bu kararına saygı duymak zorundayızz | ||