|
||
abi hande kimki...o kim rock kim saçma sapan birşeyler yapıp duruyor...çok değişti hande
|
||
|
||
keşke harun abimiz vermeseydi şu iki şarkıyı ..yine hande maf edecek güzelim şarkılaı...
|
||
|
||
| berbatttttt bir olay | ||
|
||
Alıntı Başlığı iyice incelemeden mesaj yazmayalım arkadaşlar.. haklısın birde şarkılar harika olmuş...
|
||
|
||
ya bugün hande yenerin fan sitesine girdim de ordakiler iyi günleri çok beğendiklerini ,ilk olarak bu şarkıya klip gelmesi gerektiğini iyi günlerin rock versiyonunu merak ettiklerini ve harun abiye çok teşekkür ettiklerini yazmışlar.ya bunu okuyunca göğsüm kabardı yaavv ![]() bu onlar için güzel bişey heralde ama bizce keşke vermeseymiş.neyse ama olan olmuş demiii
|
||
|
||
İki şarkıyı da dinledim ve Hande Yener in yorumunu hiç beğenmedim.. keşke Harun Tekin deneyimini daha kaliteli sarkıcılar için verseydi
|
||
|
||
ya bugün hande yenerin fan sitesine girdim de ordakiler iyi günleri çok beğendiklerini ,ilk olarak bu şarkıya klip gelmesi gerektiğini iyi günlerin rock versiyonunu merak ettiklerini ve harun abiye çok teşekkür ettiklerini yazmışlar.ya bunu okuyunca göğsüm kabardı yaavv vaaaaayyy... ![]() bu onlar için güzel bişey heralde ama bizce keşke vermeseymiş.neyse ama olan olmuş demiii ![]()
|
||
|
||
Alıntı ya mor ve ötesi'nin yapmış olduğu birşey değil sadece Harun TEKİN verdi grup vermedi ........... sadece harun tekin mi verdi ben grup verdi zannediyordum..... ..... ![]() bilgi için sağol |
||
|
||
| hande çıksın bence romeo romeo desin morları çok seviyorum ve bence hande yener o şarkıları mahveder ah harun ahh | ||
|
||
| Arkadaşlar albüm zaten çıkmış durumda,şarkıları da nasıl dinleyebileceğiniz konusunda bilgiler önceki sayfalarda mevcut.Mahveder,berbat eder gibi durumlar yersiz oluyor böyle bir durumda. Çünkü hem albüm zaten çıktı hem de şarkıları dinlemediniz. ![]() Bence bir şans tanıyın.Ha dinledikten sonra yine beğenmezseniz o sizin zevkinize bağlı bir şey ama dinlemeden de böyle yorumlar yapılması pek sağlıklı olmuyor |
||
|
||
| bence de arkadaşlar şarkıları dinlediniz mi? ikisi de albümün en güzel şarkıları olmuş bence..gayet güzel..
|
||
|
||
bence de arkadaşlar şarkıları dinlediniz mi? Şarkıların ismini söylermisin ?
ikisi de albümün en güzel şarkıları olmuş bence..gayet güzel.. ![]() |
||
|
||
| Şarkılar; İyi Günler Kumar(Putlar)
|
||
|
||
Şarkılar; İyi Günler Teşekkür ederim... Kumar(Putlar) ![]()
|
||
|
||
umarım kendi albümlerindede yorumlar Harun.... özellikle konserde dinlemeği beklediğim KUMAR şarkısı..... |
||