|
||
valla olan olmuş arkadaşlar yapılacak bir şey yoka rtık napalım kimilerine göre süper kimilerine göre berbat kimilerine göre farketmez denilecek bir olay yani bunun artık olması yada olmaması bir şey değiştirmez
|
||
|
||
| süper bişey olmuş bence. sözleri nasıl acaba şimdiden merak ettim | ||
|
||
Hande'ye verdiği şarkılar
KUMAR - putlar Putları yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm alıştım Karadelik kadar hür bir zerafet Gördüm sen başkası olamazdın Yüzüme bir bak o benim Sen aşık olmadın aşk senin Yüzüme bir bak o senin Ben aşık olmadım aşk benim Dünya yuvarlak aklım unutkan Alem huzursuz kalbim kırılgan Kapıldım yine ne büyük kumar Ama oynamazsam ben olmazdım Söz: Harun Tekin Müzik: Erol Temizel İyi Günler Bir savaş açtım Karşımda koca koca dünya Yenile yenile doğdum Beni duymadın Arkama baktım Peşimde koca koca dünya Katıla katıla güldün Beni duymadın Yüzümü aldın Sana yüzsüzce geldim Üstüne düştüm Yer kalmadı İyi günler de oldu Kuşku yoktu, dert yoktu Anladım sonra Sen yoktun İyi günler de oldu Yalan yoktu, şer yoktu Anladım sonra Sen yoktun Öfkemi aştım Karşımda koca koca dünya Yenile yenile doğdum Beni duymadın İçimi açtım Peşimde koca koca dünya Katıla katıla güldün Beni duymadın Söz:HarunTekin Müzik:Erol Temizel |
||
|
||
tuhaf şaşırdım:ama hande yener zaten çıldırma yoluna girmişti saçları da pembe yapmış onu sevmem ama farketmez harun tekin şarkı varmişse bir bildiği vardır muhakkak eminim buna merak ettim şimdii |
||
|
||
| birisi çok ciddi diğeri boşverin harun niye böyle birşey yaptı anlamadım | ||
|
||
ya bırak ne handesi ya of iğrenç bişey bu
|
||
|
||
| Harun abi şarkıları Hande hanım'a vermiş galiba.Geçen Mtv'de Hande hanım'ın röportajı vardı:/Bence kimse bizimkilerin şarkısını Mor ve Ötesi gibi söyliyemez(: | ||
|
||
Harun abi şarkıları Hande hanım'a vermiş galiba.Geçen Mtv'de Hande hanım'ın röportajı vardı:/Bence kimse bizimkilerin şarkısını Mor ve Ötesi gibi söyliyemez(: söyleyemeyecek zaten sözler güzelde hande hanım ne hallere sokucak merak ediyorum
|
||
|
||
insanların hayatta kalması için para kazanması lazım dimii..
|
||
|
||
offffff harunum ya niye böyle bi söz werdın ki yaw sen ve hande yenerr çok saçma...keşke hiç olmasaydı böyle bişeyy bence bıraz seçici olmalısın !!!
|
||
|
||
| Arkadaşlar olan olmuş biten bitmiş.. Artık Harun'a kızmanın bir mantığı yok. Şarkılar kendisine ait ve isteiği kişiye bu şarkıları verebilir. Mantıklı ve akıllı bi insan Harun ne yapacağını iyi bilir. Bundan sonra " YAA HARUN NİYE VERDN Kİ O ŞARKILARI OFF YA OFF YA " diyip mızmızlanmanın bi mantığı yok. | ||
|
||
Alıntı Arkadaşlar olan olmuş biten bitmiş.. Artık Harun'a kızmanın bir mantığı yok. Şarkılar kendisine ait ve isteiği kişiye bu şarkıları verebilir. Mantıklı ve akıllı bi insan Harun ne yapacağını iyi bilir. Bundan sonra " YAA HARUN NİYE VERDN Kİ O ŞARKILARI OFF YA OFF YA " diyip mızmızlanmanın bi mantığı yok. bende bundan bi kaç link önce aynı şeyleri yazmıştım ama anlayan yok ki.....
|
||
|
||
bence şarkılar çok güzel olmuş..acaba bu yorumları yazanlar, şarkıları dinledikten sonra mı yazıyo bunları?
|
||
|
||
şarkı verdiğine göre bi bildiği vardır ben hande yeneri sewmem ama kendine has bi tarzı var yinede..
|
||
|
||
| bence olan olmuş biten bitmiş yaa | ||