|
||
| bence önyargılı olunmamalı.ve iyi bir seçim diye düşünüyorum ben bu kulvarda.çünkü hande yener büyük bir cesaret örneği sergileyerek türkiyede çok fazla eleştirilmeye müsait bir tarza adım attı.iyi mi oldu kötü mü oldu...tartışılır fakat başarılı mı bence evet başarılı oldu.ki Hande Yener kalitesiz,sıradan bir müzisyen değil.Şarkı verme olayına biraz garip baktım hatta pek hoşnut kalmadım..fakat düet konusunda güzel şeyler olacağı görüşündeyim | ||
|
||
| ya hande gercekten guzel muzık yapıyor ama harunla duet falan yok yaa bu olmasın bence tamam sarkı falan bılmıyorum yaa olmamalı bu hande kendı devam etsın | ||
|
||
| hepinizin bir kaç yıl önceye kadar en azından çocukken hande yener dinliyordunuz eminim ki.. ve şimdi de kötüleyin bakalım kadını sonuna kadar..şimdi pop dinlemiyor olabilirsiniz ama kadını kötülemeye de gerek yok şuan hande yenerin geldiği nokta da sondur...daha iyisi de olamaz... eğer morlar hande ile düet yapacaklarsa tam destek harika olur... |
||
|
||
hepinizin bir kaç yıl önceye kadar en azından çocukken hande yener dinliyordunuz eminim ki.. ve şimdi de kötüleyin bakalım kadını sonuna kadar..şimdi pop dinlemiyor olabilirsiniz ama kadını kötülemeye de gerek yok şuan hande yenerin geldiği nokta da sondur...daha iyisi de olamaz... eğer morlar hande ile düet yapacaklarsa tam destek harika olur... Haklısın... |
||
|
||
| arkadaşlar izninizle kendi fikrimi söyleyebilir miyim..bazen 2004 yılına kadar olan mor ve ötesini çok özlüyorum....açıkçası hande yener gibi bir isimle yani daha önce söylediğim gibi farklı statülerde olan bir şarkıcı ve müzisyenin aynı kefeye konulacağını düşünemiyorum...bağışlayın | ||
|
||
arkadaşlar galiba biz anlamıyoruz bu hande'den falan ..baksana herkes bayılıyor kadına...bende bir sorun var galiba ![]() bence zehracım sende sorun felan yok yada bendede bir sorun var ![]() ![]() yok artııkkk daha neler. kimbilir daha ne bekliyo bizi dicem ama daha kötüsü olamaz ![]() abarttım biraz daha kötüsü mvö nin müziği bırakması olurdu bunun da olacağına pek inanmıyorum zaten
|
||
|
||
| valla sonunda morların handeyle hiçbir ilişkisi güzel olmuyacak görüşündeyim. hande mande anlamam beklerdim onlardan. |
||
|
||
arkadaşlar izninizle kendi fikrimi söyleyebilir miyim..bazen 2004 yılına kadar olan mor ve ötesini çok özlüyorum....açıkçası hande yener gibi bir isimle yani daha önce söylediğim gibi farklı statülerde olan bir şarkıcı ve müzisyenin aynı kefeye konulacağını düşünemiyorum...bağışlayın katılıyorum.. altta söz-müzik : mor ve ötesi yazıcak olması çok rahatsız ediyor beni şahsen.. |
||
|
||
neden böyle bişey yapma gereksinimi duymuşlar? ![]() evet neden böyle bir gereksinim duymuşlar anlamadım? |
||
|
||
| ya düet yapacak insan mı bulamamışlar?hande yener çok şanslı mor ve ötesi'yle düet yapacaksa.ama yapmasınlar ya.hande yener iyi müzik yapıyor olabilir ama müzik tarzları çok farklı ya. | ||
|
||
Mazeretim Var Asabiyim Ben Sesi ROCK'a uygun değil diyenler içindi.
|
||
|
||
ya hande gercekten guzel muzık yapıyor ama harunla duet falan yok yaa bu olmasın bence tamam sarkı falan bılmıyorum yaa olmamalı bu hande kendı devam etsın Doğru ya iyi bi fikirmiş gibi gelmiyor
|
||
|
||
Aman Tanrım inanamıyorum Mor ve Ötesi bizi şaşırtmaya devam ediyor ilk önce Eurovision muhabbeti şimdide Hande Yenere şarkı vermek...Şarkı verecek başka adam bulamamışlar mı yav...Oldu olacak Ajdara da versinler Ama napalım vermişler bi kere ikisini de desteklemek gelir bizden umarım iyi bir şeyler çıkar ortaya.Bu arada Hande Yenere herangi bir gıcıklığım yok sadece tuhafıma gitti.
|
||
|
||
olamaz ya hande yener mi düet mi parçamı mor ve ötesi mi hande yener mor ve ötesi aynı karede olamaz ya
|
||
|
||
| Ya duyduğumda şoka girdim açıkçası ama büyük ihtimalle iyi bir şeyler ortaya çıkacak. | ||