|
||
doğru biten bitmiş bi daha olmaması için yazalım bence
|
||
|
||
| ya şarkıyı merak ediyorum.şarkının adını bilen varsa yazsın lütfennn. | ||
|
||
ya şarkıyı merak ediyorum.şarkının adını bilen varsa yazsın lütfennn. iyi günler ve kumar(putlar)
|
||
|
||
sinir oldum
|
||
|
||
bu sarkıları nerden dinleye biliriz_?
|
||
|
||
| öceki sayfalrda bi link var incelersen ulaşabilirsn... | ||
|
||
| hiç sevmiyorum o kadını ya. şarkıya yazık oldu bence |
||
|
||
eskiden handenin hayranıydım ama çok kısa sürdü yeni tarzı oldukça tuhaf...iğrenç(!) :-\başarılı bulmuyorum,bu iş hayra alamet değil
|
||
|
||
valla ben hande yeneri basarılı bulmuyorum o yüzden bence ii olmamış
|
||
|
||
ya mahvetmiş güzelim şarkıları..... daha kötü söylenemezdi bi şarkı.ayrıca kadına da gıcığm.
|
||
|
||
| Harun abi şarkılarına "yazık" olmayacağı kanaatine varmış ve vermiş. Sözler gayet başarılı; eline sağlık. | ||
|
||
arkadaşlar galiba biz anlamıyoruz bu hande'den falan ..baksana herkes bayılıyor kadına...bende bir sorun var galiba ![]() o sorun bende de var yaaa felaket berbat ötesi bir şey yaaa...hande yener'den nefret ederim yaaaa...hiç sevmem o kadını ![]() ben de sevmem ama harun abi vermiş şarkıyı biz ne kadar yorum yapsak da değişen birşey olmayacak ki koskoca adam istediği kişiye şarkı verebilir ama bazı programlarda hande ayrı falan demişti bir kaç kez dalga geçiyor zannetmiştim demek ki harun abim için ayrı bir yeri varmış hande yenerin
|
||
|
||
| evet ben de denk gelmiştim Hande farklı diyordu Harun abimizz. |
||
|
||
| Harun abinin Hande'ye verdiği şarkılar hangileri ya? | ||
|
||
Harun abinin Hande'ye verdiği şarkılar hangileri ya? ben de bilmiyorum gerçekten hangi şarkıları verdi??
|
||