|
||
| "İyi Günler" ve "Kumar(Putlar)" | ||
|
||
harun abim hande yener'e güvenmese vermezdi o şarkıları.güzel olur bence hem ses olarak hem şarkı olarak iyi olur.olmazsa bile şarkı sözleri kurtarır zaten
|
||
|
||
| niye verdiki güzelim iki şarkıyı şarkılara yazık olacak ben onları düşünüyorum ve çok acıyorum yine yeni bir şarkı çıkarmış bir insan bu kadar berbat olabilir | ||
|
||
Hande'ye şarkı vermesi saçma bişey ama belki de bi bildiği vardır
|
||
|
||
Allah göstermesin kulaklarımıza yazık. Tamam Mor Ve Ötesinin her şarkısı güzeldir bunu biliyoruz ama hande yener in söylemesi o korkunç
|
||
|
||
gerçekten merak ediyorum...harun o şarkıları neden ona verdi?neden şebnem ferah değil de hande,neden aylin aslım değilde neden hande........... ![]() |
||
|
||
gerçekten merak ediyorum...harun o şarkıları neden ona verdi?neden şebnem ferah değil de hande,neden aylim aslı değilde neden hande........... Çünkü Hande Yener şarkı istemiş rica etmiş Harun da tamam demiş ![]() Şebnem Ferah Aylin Aslım da şarkı isteseymiş Harun tamam derdi herhalde.
|
||
|
||
Bence Harun'un Hande Yener'e şarkı vermesi çok saçma...Ama kendi bildiği bir iş tabi ki...Ayrıca Hande Yener de şarkı sözü isteyecek başka birini bulamadı mı?
|
||
|
||
Bence Harun'un Hande Yener'e şarkı vermesi çok saçma...Ama kendi bildiği bir iş tabi ki...Ayrıca Hande Yener de şarkı sözü isteyecek başka birini bulamadı mı? evet....olmamış yaa ![]()
|
||
|
||
istemiş vermiş işte daha tartışmaya gerek yok bence.vermiş ve olay bitmiş abimiz ne yaparsa arkasındayım sonuçta güvenmese vermezdi!
|
||
|
||
Yani ne diyeLim hayırLı oLsun,güLe güLe kuLLansın yeni şarkısını
|
||
|
||
nereye çıkarsa bu kadın izLiyorum.. 2 şarkım Harun Tekin e ait diyor.. daha bir çok ısınıyorum canım benim
|
||
|
||
| Arkadaşlar Şahan Gökbakar'ın programı Kime Diyorum Ben'e konuk olmuştu Mor ve ötesi. Orada Şahan popçulardan konu açtı. Harun Tekin , Hande Yener'i ayrı bir kategoriye almıştı yani diğerlerinden farklı diye. Bu program geçen sene falandı herhalde tam olarak bilmiyorum ama şarkıyı vermeden önceydi bu kesin. O zamanda Hande Yener'i farklı buluyordu şimdide farklı buluyor. Ve Hande Yener farklı olduğu için ona 2 şarkı sözü verdi. Tutupta Demet Akalın gibi birine şarkı vermezdi. Harun gerçekten yaptıklarının farkında onu eleştirmenin bir manası yok bence. Ayrıca olan olmuş şarkı sözleri verilmiş üstüne müzikleri yapılmış ve piyasaya sunulmuştur iş işten geçmiştir bundan sonra yapılacak bişey yok yani... |
||
|
||
| yüzüme bir bak o benim dünya yuvarlak aklım unutkan sen aşık olmadın aşk senin alem huzursuz kalbim kırılgan yüzüme bir bak o senin kapıldım yine ne büyük kumar ben aşık olmadım aşk benim ama oynamazsam ben olamazdım off offff ne güzel yazmış yine.... kendide söylese çok güzel olurdu ama hande yeneride severim
|
||
|
||
iyi günler ve kumar adında iki şarkı verilmiş sanırım hande yener e.şarkı sözlerini çok beğendim ben.evet şahan gökbakar ın programını ben de izlemiştim.orda hande yeneri diğerlerinden farklı bir yere koyduklarını söylemişti.hande yener bu yerini hala koruyor ki şarkı sözlerini vermekten çekinmemiş bizimkiler. ne diyelim hayırlısı olsun...
|
||