|
||
iyi günler ve kumar adında iki şarkı verilmiş sanırım hande yener e.şarkı sözlerini çok beğendim ben.evet şahan gökbakar ın programını ben de izlemiştim.orda hande yeneri diğerlerinden farklı bir yere koyduklarını söylemişti.hande yener bu yerini hala koruyor ki şarkı sözlerini vermekten çekinmemiş bizimkiler. ne diyelim hayırlısı olsun... ![]() valla bilgi verdiğin icin sağol.Cok merak ediyorum şarkı isimlerini ve sozleri. |
||
|
||
inanmıyorum bunlar güzel sözler üstelik..ben hakikaten şaşırdım ![]() e tabi zevk meselesi beğeniyo olabilirler ama bence yazık olmuş bu sözlere
|
||
|
||
HARUN TEKİN e ne yapsa yakışır zaten hande yener istediği kadarr şarkı alsın yinede asla bi MOR VE ÖTESİ olamaz
|
||
|
||
| zaten harun tekinin yaptığı besteler şahane ve ötesi herkes kapmaya çalışıyor | ||
|
||
| hande yener tarzını bozdu bence bu şahane besteleri yeni tarzıyla berbat edecektir | ||
|
||
hande yener tarzını bozdu bence bu şahane besteleri yeni tarzıyla berbat edecektir Bana da öyle geliyor
|
||
|
||
arkadaşlar galiba biz anlamıyoruz bu hande'den falan ..baksana herkes bayılıyor kadına...bende bir sorun var galiba ![]() katılıyorum kiç sevmiyorum ben ama nasıl seviyorlar bende anlayamıyorum
|
||
|
||
en baştaki tepkimi şuanda sürdürmüyorum açıkçası..biraz olumlu, ılımlı düşünmek lazım.
|
||
|
||
HARUN TEKİN e ne yapsa yakışır zaten hande yener istediği kadarr şarkı alsın yinede asla bi MOR VE ÖTESİ olamaz ya zaten hande yener mor ve ötesi olmaya çalışmıyor ya da h.yeneri mvö yapmaya çalışmıyorlar.ne kadar ilginç bir yorum ![]()
|
||
|
||
Hande Yener'in yeni klibi için RTÜK yetkilileri''iki gay’in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı “Hipnoz” klibini, “gençlerin ruh sağlığını bozar” gerekçesiyle yasakladı.Çok komik ya ![]() |
||
|
||
| kötü olmuş hande yeneri hiç sevmem | ||
|
||
| hayır mtv hande onun yalan olduğunu açıkladı türçe ve mtvde görüyorum ben | ||
|
||
madem verdi hani nerde (şarkı?)
|
||
|
||
| bende görüyorum televizyonda.. hani yasaklanmıştı.. kLib müzik türüne göre gayet hoş oLmuş.. |
||
|
||
Hande Yener'in yeni klibi için RTÜK yetkilileri''iki gay’in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı “Hipnoz” klibini, “gençlerin ruh sağlığını bozar” gerekçesiyle yasakladı.Çok komik ya ![]() Bu klipi baştan sona ailenle veya kardeşinle izledin mi.Yoksa sırf laf olsun diye mi yorum yazıyorsun merak ettim... Eger dikkatli izlediysen anlarsın. |
||