mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Harun Tekin

Konu: Harun Tekin'den Hande Yener'e 2 Şarkı

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [ 36 ] 37

Edda. 23.08.2008 17:49:27
mor ve ötesinden böyle birşey beklemiyordum ama olmuş bir kere ne diyelim umarım güzel yorumlarr... Undecided
Zaten Mor ve Ötesi vermedi sözleri.Hande Yener'e şarkı sözü veren Harun Tekin... Smiley
Harun bu konunun yanlış anlaşılmasını istemiyor... Wink

Aslında bir nevi Mor ve ötesi verdi. Çünkü Haruna bu teklif geldiği zaman arkadaşlarıyla konuşmuş ve grupça hareket etmişler. Yani grupta olaya sıcak bakıyor.Ama şu kesin bir gerçek ki Hande Yener kendini geliştirdi arkadaşlar. Poptan eletronik müziğe geçti ve farklılık yarattı. Lütfen Demet Akalın, Gülben Ergen vs.. beğenipte Hande Yener iğrenç müzik yapıyor demeyelim. Emeğe büyük bir haksızlık olur. Kendi tarzını yaratmaya çalışan biri sonuçta. Şarkılarıda güzel.. Harun iyi bir seçim yapmış, yakışır da (:

miralay 23.08.2008 17:53:05
Hande'ye verdiği şarkılar

KUMAR - putlar

Putları yıkmaya yeni başlamıştım
Yüzlerce surat gördüm alıştım
Karadelik kadar hür bir zerafet
Gördüm sen başkası olamazdın

Yüzüme bir bak o benim
Sen aşık olmadın aşk senin
Yüzüme bir bak o senin
Ben aşık olmadım aşk benim

Dünya yuvarlak aklım unutkan
Alem huzursuz kalbim kırılgan
Kapıldım yine ne büyük kumar
Ama oynamazsam ben olmazdım

ya varya ben bu şarkıya bittim............ Kiss Kiss Kiss Kiss harun kesinlikle kendide, kendi müziğiyle yorumlamalıııııııııı  Wink Wink Wink

ayrıca hande başarılı bir sanatçı iyide olmuş vermiş harun sözleri...

alen 23.08.2008 18:11:15
mor ve ötesinden böyle birşey beklemiyordum ama olmuş bir kere ne diyelim umarım güzel yorumlarr... Undecided
Zaten Mor ve Ötesi vermedi sözleri.Hande Yener'e şarkı sözü veren Harun Tekin... Smiley

Aslında bir nevi Mor ve ötesi verdi. Çünkü Haruna bu teklif geldiği zaman arkadaşlarıyla konuşmuş ve grupça hareket etmişler. Yani grupta olaya sıcak bakıyor.Ama şu kesin bir gerçek ki Hande Yener kendini geliştirdi arkadaşlar. Poptan eletronik müziğe geçti ve farklılık yarattı. Lütfen Demet Akalın, Gülben Ergen vs.. beğenipte Hande Yener iğrenç müzik yapıyor demeyelim. Emeğe büyük bir haksızlık olur. Kendi tarzını yaratmaya çalışan biri sonuçta. Şarkılarıda güzel.. Harun iyi bir seçim yapmış, yakışır da (:

Ama Harun kendi demişti, hatırlıyorum, izlemiştim bu konuşmasını... "Ortada Mor ve Ötesi Hade Yener'e şarkı verdi diye bir şey yok.Harun Tekin var" o tarz bir şeyler demişti...

Bence fark etmez Gülben Ergen, Demet Akalın, Hande Yener. Ben bu popçulardan hiçbirini dinlemem, pop da dinlemem. Eğer bunu bana söylediysen diye açıklayayım dedim.Bana değilse sorun yok...

Mor ve Ötesi de sıcak bakmış diyorsun da...Bak başlıkta da ne yazıyor "Harun Tekin'den Hande Yener'e iki şarkı"...Sonuçta her şey Harun ve Hande'de bitiyor. Yani MvÖ istemeseydi Harun'un Hande'ye şarkı vermesini; Harun vermeyecek miydi? Yani bu tartışılır belki ama ortada net bir şey var bu da Harun'un Hande'ye şarkı vermiş olması, ve Hande'nin de bu sözleri  Mor Ve Ötesi'nden değil Harun'dan istemesi...

Edda. 23.08.2008 18:29:53

Ama Harun kendi demişti, hatırlıyorum, izlemiştim bu konuşmasını... "Ortada Mor ve Ötesi Hade Yener'e şarkı verdi diye bir şey yok.Harun Tekin var" o tarz bir şeyler demişti...

Bence fark etmez Gülben Ergen, Demet Akalın, Hande Yener. Ben bu popçulardan hiçbirini dinlemem, pop da dinlemem. Eğer bunu bana söylediysen diye açıklayayım dedim.Bana değilse sorun yok...

Mor ve Ötesi de sıcak bakmış diyorsun da...Bak başlıkta da ne yazıyor "Harun Tekin'den Hande Yener'e iki şarkı"...Sonuçta her şey Harun ve Hande'de bitiyor. Yani MvÖ istemeseydi Harun'un Hande'ye şarkı vermesini; Harun vermeyecek miydi? Yani bu tartışılır belki ama ortada net bir şey var bu da Harun'un Hande'ye şarkı vermiş olması, ve Hande'nin de bu sözleri  Mor Ve Ötesi'nden değil Harun'dan istemesi...

Zaten söylediğim kelimelere dikkat ettiysen başında "Aslında " var. Harun Tekin'in verdiğini bende biliyorum aydınlatmaya çalıştıysanda sağol. Hande Yener popçu değil elektronik müzik yapıyor. Müzik alanında iyi bir yol kat etmiş.Harun da bunun farkına varmış. Fakat ben Harunun kendi grup arkadaşlarına danışmasından bahsediyorum.Neyi konu aldığıma dikkat et lütfen!

brn_hrn 23.08.2008 21:37:57
kumar cok hosuma gitti Wink Smiley

esu 23.08.2008 21:40:34
Sözler güzelmiş gerçekten de Harun'u tebrik etmek lazım Roll Eyes
Hande Yener'e gelene kadar daha iyi solistler var bence ama Harun daha iyi bilir tabiki de ona kalmış bir konu Roll Eyes

alen 24.08.2008 11:33:06

Zaten söylediğim kelimelere dikkat ettiysen başında "Aslında " var. Harun Tekin'in verdiğini bende biliyorum aydınlatmaya çalıştıysanda sağol. Hande Yener popçu değil elektronik müzik yapıyor. Müzik alanında iyi bir yol kat etmiş.Harun da bunun farkına varmış. Fakat ben Harunun kendi grup arkadaşlarına danışmasından bahsediyorum.Neyi konu aldığıma dikkat et lütfen!

Her neyse Hande Yener'in ne tür müzik yaptığı çok da umrumda değil... evet Harun'un arkadaşlarına danışmasından bahsetmişsin de sonnuçta sen orda "Aslında bir nevi Mor ve Ötesi verdi." demişsin. Her neyse ya, artık olan olmuş, Harun'da sözleri vermiş, Hande de çok tan söylemiş şarkıları... Bu konuyu çok da uzatmanın anlamı yok gibi... Hande'ye de popçu dedim. Ama bunun nedeni de eskiden evet eskiden pop söylüyor olmasıydı, artık öyle kalmış aklımda... Ama elektronik müzik midir nedir onu da sevmem, popu da sevmem. O yüzden ben Harun'un Hande'ye söz vermesine sıcak bakmadım. neyse düşüncelerimi anlatabilmişimdir umarım. Sen başka türlü düşünüyor olabilirsin, bu konu tartışılacak bir konu değil... (:

pıtırock 25.08.2008 08:20:11
 Embarrassed Embarrassedya sarkılar cok guzelmiş inş iyi bir şekilde yorumlar şarkıları Embarrassed Embarrassed

morr vee ötesi 25.08.2008 11:19:17
şarkıların hepsi çok güzel Cheesy ve hande yenerin bu şarkıları güzel bir şekilde değerlendireceğini tahmin ediyorum

toprak 30.08.2008 10:35:54
ben kumarı çok beğendim ve bu şarkıları mvö söyleseydi bu kadar güzel olmazdı çünkü harun hande yenerin tarzına göre birşeyler çıkarmış ortaya..

delii 02.09.2008 20:36:59
ya oyle dusunmuodum ama ıyı olmus hande yener basarılı sayılır yanı fena degıl... Wink

mer ve ötesi 02.09.2008 20:47:45
putlara bayılıyorum ya.Harun Abicimin farkı işte bu ya nasıl belli ediyor şarkı kendini hele gene nakaratı çok hoş "dünya yuvarlak,aklım unutkan alem huzursuz kalbim kırılgan kapıldım yine ne büyük kumar ama oynamasam ben olmazdım"of sözlerdeki anlama çok güzel alıp götürüyor bu şarkı beni.

alen 03.09.2008 17:19:01
putlara bayılıyorum ya.Harun Abicimin farkı işte bu ya nasıl belli ediyor şarkı kendini hele gene nakaratı çok hoş "dünya yuvarlak,aklım unutkan alem huzursuz kalbim kırılgan kapıldım yine ne büyük kumar ama oynamasam ben olmazdım"of sözlerdeki anlama çok güzel alıp götürüyor bu şarkı beni.

Sözler çok güzel de... Söyleyen de güzel olsa keşke... Undecided

*Pollyanna 11.09.2008 15:54:43
Biz pejmurde, Hande de Madonna mı?

Hande Yener'e şarkı sözü verdiği için bazı çevrelerce eleştirilen Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, "Biz sanki pejmurde insanlarız, Hande de Madonna" diyerek bu tür eleştirileri anlamadığını söyledi.

HABERTURK'te Balçiçek Pamir'in 'Söz Sende' programına konuk olan grubun solisti Harun Tekin, Hande Yener'e 'Hipnoz' albümü için 2 şarkı sözü vermesiyle ilgili eleştirileri anlamadığını söyledi.

Tekin, "Bunu anlamakta biraz zorlanıyorum. Dokunması ve rahatsız etmesi için birazcık makul olması gerekiyor. Çünkü, Hande bir müzisyen mi? EVet! Biz de teker teker birer müzisyen yolculukları olan insanlarız ve ben Harun Tekin olarak şarkı sözü yazıyorum ve bunu veriyorum. Biz sanki oturma odamızda şarkı sözü yazan pejmurde insanlarız ve Hande de Madonna ve bu iki insan biraraya gelemez. Sonuçta üniversite festivallerinde zaman zaman aynı sahneyi de paylaştık. Ayrıca da yaptığı işte atılımlar yapan, benim şahsen sevdiğim bir insan. Biz başka insanlarla da yapıyoruz. Mesela Ceza'yla da yapıyoruz. Şu, bu oluyor.." diye konuştu.

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

deborah 12.09.2008 09:50:40
Bu haberi bilmiyordum sağol buraya koyduğun için...Harun pek bir sitem etti ama sorumlusu bunu ''Mor ve Ötesi Hande Yener'e şarkı verdi'' olarak basının yazıp çizmesi.bu durumdan grupda memnun değildi zaten Kerem K. açıklamıştı.

ama ''Hande de sanki Madonna'' diyerek Hande hanımın kalbini kırmasa bari Harun.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [ 36 ] 37