|
||
mor ve ötesinden böyle birşey beklemiyordum ama olmuş bir kere ne diyelim umarım güzel yorumlarr... Zaten Mor ve Ötesi vermedi sözleri.Hande Yener'e şarkı sözü veren Harun Tekin... ![]() ![]() Harun bu konunun yanlış anlaşılmasını istemiyor... ![]() |
||
|
||
Hande'ye verdiği şarkılar KUMAR - putlar Putları yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm alıştım Karadelik kadar hür bir zerafet Gördüm sen başkası olamazdın Yüzüme bir bak o benim Sen aşık olmadın aşk senin Yüzüme bir bak o senin Ben aşık olmadım aşk benim Dünya yuvarlak aklım unutkan Alem huzursuz kalbim kırılgan Kapıldım yine ne büyük kumar Ama oynamazsam ben olmazdım ya varya ben bu şarkıya bittim............ harun kesinlikle kendide, kendi müziğiyle yorumlamalıııııııııı ![]() ayrıca hande başarılı bir sanatçı iyide olmuş vermiş harun sözleri... |
||
|
||
mor ve ötesinden böyle birşey beklemiyordum ama olmuş bir kere ne diyelim umarım güzel yorumlarr... Zaten Mor ve Ötesi vermedi sözleri.Hande Yener'e şarkı sözü veren Harun Tekin... ![]() ![]() Harun bu konunun yanlış anlaşılmasını istemiyor... ![]() Ama Harun kendi demişti, hatırlıyorum, izlemiştim bu konuşmasını... "Ortada Mor ve Ötesi Hade Yener'e şarkı verdi diye bir şey yok.Harun Tekin var" o tarz bir şeyler demişti... Bence fark etmez Gülben Ergen, Demet Akalın, Hande Yener. Ben bu popçulardan hiçbirini dinlemem, pop da dinlemem. Eğer bunu bana söylediysen diye açıklayayım dedim.Bana değilse sorun yok... Mor ve Ötesi de sıcak bakmış diyorsun da...Bak başlıkta da ne yazıyor "Harun Tekin'den Hande Yener'e iki şarkı"...Sonuçta her şey Harun ve Hande'de bitiyor. Yani MvÖ istemeseydi Harun'un Hande'ye şarkı vermesini; Harun vermeyecek miydi? Yani bu tartışılır belki ama ortada net bir şey var bu da Harun'un Hande'ye şarkı vermiş olması, ve Hande'nin de bu sözleri Mor Ve Ötesi'nden değil Harun'dan istemesi... |
||
|
||
mor ve ötesinden böyle birşey beklemiyordum ama olmuş bir kere ne diyelim umarım güzel yorumlarr... Zaten Mor ve Ötesi vermedi sözleri.Hande Yener'e şarkı sözü veren Harun Tekin... ![]() ![]() Harun bu konunun yanlış anlaşılmasını istemiyor... ![]() Ama Harun kendi demişti, hatırlıyorum, izlemiştim bu konuşmasını... "Ortada Mor ve Ötesi Hade Yener'e şarkı verdi diye bir şey yok.Harun Tekin var" o tarz bir şeyler demişti... Bence fark etmez Gülben Ergen, Demet Akalın, Hande Yener. Ben bu popçulardan hiçbirini dinlemem, pop da dinlemem. Eğer bunu bana söylediysen diye açıklayayım dedim.Bana değilse sorun yok... Mor ve Ötesi de sıcak bakmış diyorsun da...Bak başlıkta da ne yazıyor "Harun Tekin'den Hande Yener'e iki şarkı"...Sonuçta her şey Harun ve Hande'de bitiyor. Yani MvÖ istemeseydi Harun'un Hande'ye şarkı vermesini; Harun vermeyecek miydi? Yani bu tartışılır belki ama ortada net bir şey var bu da Harun'un Hande'ye şarkı vermiş olması, ve Hande'nin de bu sözleri Mor Ve Ötesi'nden değil Harun'dan istemesi... |
||
|
||
kumar cok hosuma gitti
|
||
|
||
Sözler güzelmiş gerçekten de Harun'u tebrik etmek lazım ![]() Hande Yener'e gelene kadar daha iyi solistler var bence ama Harun daha iyi bilir tabiki de ona kalmış bir konu
|
||
|
||
mor ve ötesinden böyle birşey beklemiyordum ama olmuş bir kere ne diyelim umarım güzel yorumlarr... Zaten Mor ve Ötesi vermedi sözleri.Hande Yener'e şarkı sözü veren Harun Tekin... ![]() ![]() Harun bu konunun yanlış anlaşılmasını istemiyor... ![]() Ama Harun kendi demişti, hatırlıyorum, izlemiştim bu konuşmasını... "Ortada Mor ve Ötesi Hade Yener'e şarkı verdi diye bir şey yok.Harun Tekin var" o tarz bir şeyler demişti... Bence fark etmez Gülben Ergen, Demet Akalın, Hande Yener. Ben bu popçulardan hiçbirini dinlemem, pop da dinlemem. Eğer bunu bana söylediysen diye açıklayayım dedim.Bana değilse sorun yok... Mor ve Ötesi de sıcak bakmış diyorsun da...Bak başlıkta da ne yazıyor "Harun Tekin'den Hande Yener'e iki şarkı"...Sonuçta her şey Harun ve Hande'de bitiyor. Yani MvÖ istemeseydi Harun'un Hande'ye şarkı vermesini; Harun vermeyecek miydi? Yani bu tartışılır belki ama ortada net bir şey var bu da Harun'un Hande'ye şarkı vermiş olması, ve Hande'nin de bu sözleri Mor Ve Ötesi'nden değil Harun'dan istemesi... Her neyse Hande Yener'in ne tür müzik yaptığı çok da umrumda değil... evet Harun'un arkadaşlarına danışmasından bahsetmişsin de sonnuçta sen orda "Aslında bir nevi Mor ve Ötesi verdi." demişsin. Her neyse ya, artık olan olmuş, Harun'da sözleri vermiş, Hande de çok tan söylemiş şarkıları... Bu konuyu çok da uzatmanın anlamı yok gibi... Hande'ye de popçu dedim. Ama bunun nedeni de eskiden evet eskiden pop söylüyor olmasıydı, artık öyle kalmış aklımda... Ama elektronik müzik midir nedir onu da sevmem, popu da sevmem. O yüzden ben Harun'un Hande'ye söz vermesine sıcak bakmadım. neyse düşüncelerimi anlatabilmişimdir umarım. Sen başka türlü düşünüyor olabilirsin, bu konu tartışılacak bir konu değil... (: |
||
|
||
ya sarkılar cok guzelmiş inş iyi bir şekilde yorumlar şarkıları
|
||
|
||
şarkıların hepsi çok güzel ve hande yenerin bu şarkıları güzel bir şekilde değerlendireceğini tahmin ediyorum
|
||
|
||
| ben kumarı çok beğendim ve bu şarkıları mvö söyleseydi bu kadar güzel olmazdı çünkü harun hande yenerin tarzına göre birşeyler çıkarmış ortaya.. | ||
|
||
ya oyle dusunmuodum ama ıyı olmus hande yener basarılı sayılır yanı fena degıl...
|
||
|
||
| putlara bayılıyorum ya.Harun Abicimin farkı işte bu ya nasıl belli ediyor şarkı kendini hele gene nakaratı çok hoş "dünya yuvarlak,aklım unutkan alem huzursuz kalbim kırılgan kapıldım yine ne büyük kumar ama oynamasam ben olmazdım"of sözlerdeki anlama çok güzel alıp götürüyor bu şarkı beni. | ||
|
||
putlara bayılıyorum ya.Harun Abicimin farkı işte bu ya nasıl belli ediyor şarkı kendini hele gene nakaratı çok hoş "dünya yuvarlak,aklım unutkan alem huzursuz kalbim kırılgan kapıldım yine ne büyük kumar ama oynamasam ben olmazdım"of sözlerdeki anlama çok güzel alıp götürüyor bu şarkı beni. Sözler çok güzel de... Söyleyen de güzel olsa keşke...
|
||
|
||
| Bu haberi bilmiyordum sağol buraya koyduğun için...Harun pek bir sitem etti ama sorumlusu bunu ''Mor ve Ötesi Hande Yener'e şarkı verdi'' olarak basının yazıp çizmesi.bu durumdan grupda memnun değildi zaten Kerem K. açıklamıştı. ama ''Hande de sanki Madonna'' diyerek Hande hanımın kalbini kırmasa bari Harun. |
||