|
||
| ayrıca şunu söylemek istiyorum:ya gidip hande yener e şarkı vermek yerine mor ve ötesi adana ya gelip konser verse bizi çok daha mutlu etmiş olur.lütfen! | ||
|
||
| kesinlinke lenegatif bakıyorum harun abi hande yener asla düet yapmamalılar çünki rock ve pop bir aarada olmamalı | ||
|
||
| olmazzz böYle şey yaa o kadını tanıdım tanıyalı nefret ettim ben :/ |
||
|
||
| Morlar sırtmı çevirseydi yani..Abartmayın arkadaşlar.. | ||
|
||
hande yener harun'un dediği gibi farkı bir iş yapıyor...onun için hande ye popcu demek yanlış olur ve sezen aksu,nilüfer,candan erçetin,funda arar gibi asıl bu işi yapan yani pop müziğini yapan insanlara ayıp olur görüşündeyim ..haa hande ne yapıyor diye sorarsanız bunun cevabını vermesem daha iyi olacak ..ama pop yapmadığı(ya da müzik yapmadığı kesin) kesin hande'nin..bu düet de artık nereden çıkmışsa çok kötü bir fikir olduğunu düşünüyorum ben ve bu düetin çok farklı müzikler yapan iki insanın düetiymiş gibi düşünüyorum ben
|
||
|
||
Morlar sırtmı çevirseydi yani..Abartmayın arkadaşlar.. iyi o zaman herşeye kucak açsınlar..
|
||
|
||
ya rock ve pop düetine hayır diyorum başka söylenecek bişey yok olmaz yaa mantığa aykırı bi kere bence hiç hoş olmaz
|
||
|
||
ya rock ve pop düetine hayır diyorum başka söylenecek bişey yok olmaz yaa mantığa aykırı bi kere bence hiç hoş olmaz ![]() hande ve mvö'de de elektronık tarzlar var işte bunların buluşması yaşanacak ![]() duvar varsa yık geç her zaman engeller var
|
||
|
||
Morlar sırtmı çevirseydi yani..Abartmayın arkadaşlar.. iyi o zaman herşeye kucak açsınlar..İyi bişey olur demedim yaptıkları ama ters çevirmeleride hoş olmazdı.. Ayıp olmaz mı ?
|
||
|
||
| hande yener tabikide isini biliyor... ;Dbizimkilerden bir sarki--> cok tutulup sarkinin patlamasi,--> mor ve ötesinin hayranlarinin hande yeneride artik cok sevecegi düsüncesi??? aslinda belki güzel birsey olur cünkü zaten bizimkilerinin ne kadar iyi olduklarini biliyoruz ve hande yener de kendi dalinda cok iyi
|
||
|
||
| şarkıları çok merak ediyorum | ||
|
||
| mazaretim var asabiyim ben'e yorum; [boş laf bunlar,hepsi bahane] |
||
|
||
| hande yeneri başarılı bulmuyorum ve de keşke böyle birşey olmasaydı ama olmuş birkere |
||
|
||
Morlar sırtmı çevirseydi yani..Abartmayın arkadaşlar.. Şebnem Ferahtan Hande Yener'e.....Demet Akalınla da bekliyoruz... |
||
|
||
Morlar sırtmı çevirseydi yani..Abartmayın arkadaşlar.. iyi o zaman herşeye kucak açsınlar..İyi bişey olur demedim yaptıkları ama ters çevirmeleride hoş olmazdı.. Ayıp olmaz mı ? ![]() bu yaptıkları zaten ayıp.arkadaşında dediği gibi herşeye kucakmı açsınlar. bu işler o kadar kolay mı? |
||