|
||
![]() Ghetto Akustik konserden dört şarkının canlı kayıtları, RollingStone dergisinin Şubat 2008 sayısı ile dağıtılacak olan ilk Rakun promosyon CD’sinde şirketin diğer sanatçılarının eserleriyle birlikte yer alacak. içerik Denek Hayatım – sakin Son Zamanlarda – ayçaşen Onsuz – gren Bir (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi Gece (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi Sevda Çiçeği (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi Büyük Düşler (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi |
||
|
||
ayrıca bu röportajda son paragrafta var ![]() http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,18097.0.html valla ben kesin alacağım dergiyi, hem morlar hem sakin hem gren. oh
|
||
|
||
| sagol burakkesin kesin alıyorum bu fırsat kaçmaz. | ||
|
||
ben de kesinlikle alıyorum teşekürler arkadaşlar
|
||
|
||
| alınmaz mı bu yaa..! =) | ||
|
||
evet ya kaçmaz bu sayı.
|
||
|
||
kesinlikle almalıyım
|
||
|
||
yaa alınmaz mı kesinlikle alınır yaa alıcam yaşasın
|
||
|
||
| mor ve ötesi'nin dört şarkısının canlı-akustik kayıtları RAKUN Promosyon CD'siyle çıkıyor! mor ve ötesi üyeleri tarafından 2005 yılının ağustos ayında bir prodüksiyon ve plak şirketi olarak kurulan RAKUN, kataloğunda yer alacak eserlerden bazılarını ilk defa dinleyicilerle paylaşıyor. CD'de İstanbul’un müstesna mekanlarından Ghetto’da 2007 yılının mayıs ayında gerçekleşen ve MTV Türkiye tarafından canlı olarak kaydedilip yayınlanan “mor ve ötesi ile bir gece – akustik” konserinden “Bir”, “Gece”, “Sevda Çiçeği” ve “Büyük Düşler”'in, o gece Ghetto'yu dolduran 500 kişinin yaşamış olduğu ayrıcalığı bütün saflığıyla yansıtan ve daha önce hiçbir mecrada yayımlanmamış canlı kayıtları da bulunuyor. İstanbul’un en gözde indie rock temsilcisi sakin’in Hayat isimli ilk albümünden “Denek Hayatım”, şahsına münhasır üslubunu müziğine döken Ayça Şen’den “Son Zamanlarda” ve fırtına gibi enerjisini sahnesinde olduğu gibi şarkılarında da hissettiren gren’den “Onsuz”, bu CD’nin ilk üç şarkısı. RAKUN Promosyon CD, RollingStone dergisinin şubat sayısıyla birlikte ücretsiz olarak edinilebilir. Şarkı Listesi: Denek Hayatım – sakin Son Zamanlarda – ayçaşen Onsuz – gren Bir (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi Gece (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi Sevda Çiçeği (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi Büyük Düşler (Canlı - Akustik) – mor ve ötesi resmi siteden alıntıdır (: |
||
|
||
allahım bu süper bir haber burak ![]() bu ay bitsin biran evvel lütfennnnn
|
||
|
||
gözlerime inanamadım "gece" yaşasın yaa
|
||
|
||
süper ya benim de kesinlikle almam gerek.
|
||
|
||
| harika ya morların dört şarkısı var almamak olmaz. | ||
|
||
harika yaaa kesin alırım almalıyım...ayın kaçında çıkıyor ki rolling stone ya...acayip heyecanlandım parçaları görünce (büyük düşler miiii )
|
||
|
||
harika yaaa kesin alırım almalıyım...ayın kaçında çıkıyor ki rolling stone ya...acayip heyecanlandım parçaları görünce (büyük düşler miiii evet arkadaşlar ayın kaçında çıkıyor? )
|
||