|
||
| ayın kaçında çıkıyor ? . benim alacağım yer biraz uzak, alan olursa haber verirse sevinirim. ona göre gidip alıyım. | ||
|
||
benim de yer biraz uzak kalıyor ya tam olarak ne zaman çıkacağını bilen varsa yazabilir mi??? ;)almazsam olmaz...
|
||
|
||
Şubat ayını sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
||
|
||
arkadaşlar çıkmış dergi, almış bulunmaktayım. sindire sindire dinleyeyim bir, yorum yaparım
|
||
|
||
arkadaşlar çıkmış dergi, almış bulunmaktayım. sindire sindire dinleyeyim bir, yorum yaparım hemen almak lazım o zaman ![]()
|
||
|
||
oo hemen almalıyım acaba buraya gelmiş midir?yarın bakmalıyım haber için sağol Tuğçe
|
||
|
||
bizim buraya daha gelmemiş yarın yine bakıcam
|
||
|
||
aldımmmm... ![]() birazcık merak edin hemen yorum yazmıcam işte..uyuzluğumu yapıcam..
|
||
|
||
Yarın ilk işim almak olucak..Merak ettim şimdi ya
|
||
|
||
yahu gren'in şarkısını bilmem kaçıncı kez dinlemekten morlara fırsat gelmedi daha dipnot: dinledim efendim dinledim morlarıda az da olsa ses kalitesi çok çok güzel, arka fonda seyircilerin sesleri alkışları falan sevdim ben (: gece başka bir güzel mi olmuş ne yada büyük bir hevesle geceyi beklediğimden dolayıda böyle bir kanıya varmış olabilirim..
|
||
|
||
| birazdan gidip alıcam :: | ||
|
||
evet yorum yazıyorum tamamiyle harika bir cd dinle dinle doyamadım,doyamayacağım gibi duruyor... ![]() özellikle gecenin akustik haline bayıldım... ![]() |
||
|
||
| herkesin merak ettiği "gece" performansı gerçekten beklediğimiz gibi olmuş. akustik kayıtlar zaten rahatlatıcı özelliği barındırıyor. RAKUN tarafından gayet güzel bir çalışma yapılmış. arşivinizde mutlaka bulunmalı. |
||
|
||
| bende yarın alırım artık kesin. | ||
|
||
| almaya gittim ama yoktu.. yarın inşallah... "gece"yi çok merak ediyorum... | ||