|
||
| sakin'in denek hayatım şarkısı albüm versiyonu galiba farklı çünkü | ||
|
||
| tanıtım için http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,18525.new.html#new |
||
|
||
sakin'in denek hayatım şarkısı albüm versiyonu galiba farklı çünkü evet albüm versiyonu onur'un sesini ilk dinlediğimde yadırgadım bende, alışık olduğum ses değildi sanki. dinledikçe alışıyor insan
|
||
|
||
ben ayça şen'in şarkısını çok sevdim ![]() gerçekten güzel bir şarkı ![]() sesi çok hoş
|
||
|
||
evet mervecim ayçaşen hanfendinin yorumunu ve şarkısını bende sevdim albümü çıksın bakalım burak abi nasıl bir katkı sağlamış hep birlikte görürüz (:
|
||
|
||
Şubat ayını sabırsızlıkla beklicem
|
||
|
||
bende aldım dergiyi . şu an dinliyorum
|
||
|
||
| Şimdi aldım alır almaz yazayım dedım.Direk büyük düşleri açtım. Gerçekten çok hoş
|
||
|
||
henüz alamadim cünkü kararsiz kaldim ikisi arasinda bir secim yapmak zorundayim ![]() billboard subat sayisinda da mor ve ötesi posteri varmis alaniniz göreniniz var mi acaba |
||
|
||
| Arkadaşlar kim ne derse desin en güzeli gece olmuş.Alır almaz ilk geceyi dinleyin bence.. | ||
|
||
| bence de gece süper olmuş. | ||
|
||
henüz alamadim cünkü kararsiz kaldim ikisi arasinda bir secim yapmak zorundayim ![]() billboard subat sayisinda da mor ve ötesi posteri varmis alaniniz göreniniz var mi acaba billboard için burdan devam edelim http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,18511.0.html |
||
|
||
evet mervecim ayçaşen hanfendinin yorumunu ve şarkısını bende sevdim en kısa zaman da gelir umarım albüm...çünkü çok sevdim ben albümü çıksın bakalım burak abi nasıl bir katkı sağlamış hep birlikte görürüz (:![]() unutma konsere beraber gitcez..
|
||
|
||
annemlere bağırıp çağırmalarım sonucunda kendimi dergi bayiinin önünde buldum ![]() rolling stone ve billboard'ı aldım hemen. cdye bayıldım tüm şarkılar harika harika harika ![]() büyük düşler......gece....bir....
|
||
|
||
ya benim bu ülkede dergiyi alma sansim yok.. ![]() mümkünse biriniz rapide falan yükleyip benim gibilere indirme sansini verebilir mi.. ![]() valla cok sevinirdim.. |
||