|
||
rumeysam winamp yükle sen ![]() cdyi dinlemeyi bıakamıyorum yaaaaaa attım mp3e tüm parçaları...almayanlara şiddetle tavsiye edilir |
||
|
||
| yeni aldım bende akustikler harika olmuş cd'yi çok begendim. | ||
|
||
almama gerek kalmadı ...özge sağol canım
|
||
|
||
| özgecim bitanesin sen ya.. (: yemin ederim ne kadar mutlu oldum anlatamam.. cok ama cok tesekkürler.. ellerine saglik.. ![]() almama gerek kalmadı ...özge sağol canım ![]() alma sansin var ve almiyosun.. püü sana.. ![]() benim alma sansim olsa, kosarak giderdim bayiye..
|
||
|
||
| akustikler harika ötesi ya...gece...büyük düşler...dinlemeye doyum olmuyor hele geceyi.... | ||
|
||
akustikler harika ötesi ya...gece...büyük düşler...dinlemeye doyum olmuyor hele geceyi.... valla denizcim o kadar haklisin ki.. geceyi dinlemeye doyum olmuyor ya.. harun abimin o güzel sesi, geri vokal olarakta burak abi.. of of.. ![]() özgenin sayesinde dinliyorum..
|
||
|
||
| şuan hepsini dinliyorum harika ötesi akustikler valla. | ||
|
||
ama bir insanında üstüne bu kadar gidilmez ki rumoş yavrum ...bende bugün baktım markete her zamanki gibi gelmedi ...biliyom abi ben malımı gelmez buraya öyle kolay kolay ...
|
||
|
||
| yeteeeeeeeer artık aslında sen hiç sevmeeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeteeeerr artıııııık...ooo ooo.. gece süper valla
|
||
|
||
| Arkadaşlar ben mesajları silmek zorundayım yasak çünkü ihtiyacı olan almıştır umarım.. | ||
|
||
| ben aldım ama cd takılıyor hep ya sinir oldum bayağa... | ||
|
||
| dün gittim aldım harika bir şey ya..akşamdan beri dinliyorum..hala da dinliyorum. sakin'in yeni denek hayatım şarkısına alışıyorum
|
||
|
||
Ben de aldım.Çok güzel ...Hakikaten ''gece'' çok güzel olmuş...
|
||
|
||
| dinledim sonunda!! gece'yi dinlerken yine ağladım bu kadar mı güzel söylenir bir şarkı?? büyük düşler de tam bir düş olmuş ![]() sakin nasıl yapmış bu şarkıyı anlamadım ya harika olmuş sertleşmişler eheh ![]() ayça şen'e dayanamadım o ne yaaa?? sesi aynı aylin aslım'a benziyor onu mu taklit etmiş anlamadım?? |
||
|
||
| sevda çiçeginin akustigine takıldım kaldım harika ötesi olmuş sevda çiçeginin akustigi hepsi çok güzeller. | ||