|
||
sevda çiçeginin akustigine takıldım kaldım harika ötesi olmuş sevda çiçeginin akustigi hepsi çok güzeller. aynen İsmail..Kerem çaldımı çalıyor yahu |
||
|
||
ben de daha yeni alabildim cd süper gerçekten. insanın dinledikçe dinleyesi geliyor
|
||
|
||
| yanlız ben hala sevda çiçeginin akustigine takıldım olaganüstü çalmışlar ve yorumda harika bu konsere gidenler çok eglenmişlerdir valla. | ||
|
||
ya neden denek hayatım o zaten bende vardı ya..ben kırmızı oda diye dular etmiştim neyse ben de gece'nin akustik versiyonuna bayıldım zaten o konser çok sıcaktı..çıplak giller ayçaşen'i de ilk kez dinledim bu arada daha önce dinlememiştim nedense myspace da var mı ki bi' bakmak lazım
|
||
|
||
harika yaa akustik versiyon da süpeer... ayrıca gren "onsuz" muhteşem nedim abi döktürmüş
|
||
|
||
şükür ya sonunda aldım dergiyi.şarkılar muhteşem.özellikle "gece" ve "sevda çiçeği" harika."gece" ağlattı biraz.ayrıca sakin,ayça şen ve gren de harika söylemişler.
|
||
|
||
| bu cd elimde oldugu için kendimi fazlasıyla şanslı ve mutlu hissediyorum. | ||
|
||
| kaçar mı ya çok teşekkürler haber için.. | ||
|
||
| şarkılar hiçbir şekilde kopyalanamıyor, taşınamıyor. haberiniz olsun. denedim.
|
||
|
||
| LimeWire da çıkan dosyalar büyük bir ihtimalle kayıt yapılan dosyalardır. Orginal ya da orjinalin kopyası şarkılar çıkmayabilir. bu da RAKUN'un başlattığı bir süreç herhalde. Hiçbir şekilde kopayanamayıp çoğaltılamıyor. | ||
|
||
| Ya ben hala alamadım ya çok merak ediyorum. | ||
|
||
| Arkadaşlar MOR VE ÖTESİ'ne ait şarkılar resmi wep sitesine eklenmiş burdan indire bilirsiniz. www.morveotesi.com/media.tsp |
||
|
||
ooo çok güzel. bekliyodum zaten. indirebiliyoruz siteden ne güzel yaa
|
||
|
||
şarkılar hiçbir şekilde kopyalanamıyor, taşınamıyor. haberiniz olsun. denedim. ![]() LimeWire da çıkan dosyalar büyük bir ihtimalle kayıt yapılan dosyalardır. Orginal ya da orjinalin kopyası şarkılar çıkmayabilir. bu da RAKUN'un başlattığı bir süreç herhalde. Hiçbir şekilde kopayanamayıp çoğaltılamıyor. şarkılar mp3 formatında tabiki çoğaltılabilmektedir. ama bunun fan sitede yayınlanması kesinlikle yasaktır. |
||
|
||
cidden süper bir albüm!!!
|
||