|
||
| Arkadaşlar 1 Şubat Cuma günü bir forum buluşması yapmaya karar verdik. Eğer tarih sizlere uygun değilse bir ayarlama yapabiliriz Buluşma Yeri: Taksim - Burger King'in önü Saat: 13.00 Gelecek olanlar bildirsinler. |
||
|
||
| cuma günü görüşmek üzere. buluşmayla ilgili sorusu olan arkadaşlar ya da gelebilecek arkadaşlar başlığa yazsınlar lütfen. |
||
|
||
istanbul'da oturan baya kişi vardır forumda kesin, gelin hep birlikte vakit geçirip tanışmış oluruz fena mı bekliyoruz herkesi (:
|
||
|
||
ben gelirim tuğçe =) inşallah baykuşa falan gidebiliriz isterseniz yaşş sorunu olanlarımız var ama cafesinde oturursak birşey demezler herhalde... |
||
|
||
arkadaşlar bu arada bir şey sorabilir miyim?hangimizin mor ve ötesfan.com dan olduğunu nasıl anlayacağız
|
||
|
||
arkadaşlar bu arada bir şey sorabilir miyim?hangimizin mor ve ötesfan.com dan olduğunu nasıl anlayacağız ![]() anlaşırız arkadaşlar sorun olmaz. |
||
|
||
baykuşa falan gidebiliriz isterseniz yaşş sorunu olanlarımız var ama cafesinde oturursak birşey demezler herhalde... Bende Arsen Lupen diye düşündüm neyse orda bi buluşalımda ne yapacağımıza karar veririz =) |
||
|
||
arkadaşlar bu arada bir şey sorabilir miyim?hangimizin mor ve ötesfan.com dan olduğunu nasıl anlayacağız ^ ![]() sen orada bi topluluk gördün mü yaklaşmaya çalış biz seni tanırız ![]() burakpurple sen ne zaman istanbul da olacaksın kesin bi tarih mi?olmadı bir de sen gelince yaparız buluşma ![]() |
||
|
||
arkadaşlar bu arada bir şey sorabilir miyim?hangimizin mor ve ötesfan.com dan olduğunu nasıl anlayacağız ^ ![]() sen orada bi topluluk gördün mü yaklaşmaya çalış biz seni tanırız ![]() burakpurple sen ne zaman istanbul da olacaksın kesin bi tarih mi?olmadı bir de sen gelince yaparız buluşma ![]()
|
||
|
||
| buna ne diyim bende bunu istiyordum hehe gelmek isteyenler eline fon kartonları alsın bence bad_dream gibisinden bir şey yazsın güzel olur veya başlangıç yerine önceden varan bir kişi elinde kartonla mvöfan buluşma yeri yazan bir karton bulundurur sa süper olur.. | ||
|
||
böyle bir şeye gerek kalmayacak bad_dream birbirimizi kolaylıkla bulucağımıza eminim
|
||
|
||
böyle bir şeye gerek kalmayacak bad_dream charmed neredesin diye bağıran bir deli görürsen anlaki o benim birbirimizi kolaylıkla bulucağımıza eminim
|
||
|
||
| bendee geliorumm millettttttt x) | ||
|
||
bu arada arkadaşlar çok şey istiyorum bağışlayın..buluşmanın saati biraz erken daha geç bir vakte alabilir misiniz
|
||
|
||
| yaa erken değil aslında iyi yaa =/ | ||