|
||
bu arada arkadaşlar çok şey istiyorum bağışlayın..buluşmanın saati biraz erken daha geç bir vakte alabilir misiniz yer olarak çok uzaktayım o yüzden ricada bulunmuştum ![]()
|
||
|
||
| nerdesinkiii bende gebseden geliicemm =/ | ||
|
||
nerdesinkiii bende gebseden geliicemm =/ arkadaşlar böyle karşılıklı konuşma şeklinde olmuyor bir görevli arkadaşımız cevap verebilir mi?...
|
||
|
||
| buluşma yeri ve saati belirlidir. buluşup gideceğimiz yeri buluşma gününe kadar belirleyeceğiz. geç gelecek arkadaşlar belirtilecek yere sonradan gelip bize katılabilirler... |
||
|
||
böyle bir şeye gerek kalmayacak bad_dream Hazalcım o kadar emin olma. Çünkü Burger King'in önü herkesin buluşma yeridir. Oraya gittiğimizde bekleyen bir sürü insanla karşılaşıcaz. Birkaç kişi buluşup gelirse çok daha kolay olur. Biz zaten modlar birbirimizi tanırız. (:
birbirimizi kolaylıkla bulucağımıza eminim |
||
|
||
böyle bir şeye gerek kalmayacak bad_dream Hazalcım o kadar emin olma. Çünkü Burger King'in önü herkesin buluşma yeridir. Oraya gittiğimizde bekleyen bir sürü insanla karşılaşıcaz. Birkaç kişi buluşup gelirse çok daha kolay olur. Biz zaten modlar birbirimizi tanırız. (: birbirimizi kolaylıkla bulucağımıza eminimsana bir şey söylemiyorum zaten. hemen bana karşı çık hıh ![]() derin miray, sen nereden geliyorsun, en erken kaçta olabilirsin burada? |
||
|
||
insallah yaz tatilinde'de böyle bir bulusma organize edilir
|
||
|
||
Kesin gelecek olan arkadaşlar isimlerini belirtsinler ve bir liste hazırlayalım Böylece orda boşuboşuna gelmeyecek olanları beklememiş oluruz
|
||
|
||
bu ara baya bir gösteri oluyor taksimde yanlışlıkla birde onlara dalıyor musuz mvöfan diye
|
||
|
||
ben kesin geliyorum arkadaslar ;Dgorusmek uzere
|
||
|
||
| Kesin olarak gelecekler; living dead burki08 rainbow charmed derin miray bad_dream merve23966 Listenin daha fazla artmasını umuyoruz arkadaşlar. Bir dahaki buluşma kim bilir ne zaman olur. Gelin tanışalım, morların gücünü herkese gösterelim (: |
||
|
||
bu ara baya bir gösteri oluyor taksimde yanlışlıkla birde onlara dalıyor musuz mvöfan diye girerseniz gelirim :D
|
||
|
||
bu ara baya bir gösteri oluyor taksimde yanlışlıkla birde onlara dalıyor musuz mvöfan diye girerseniz gelirim :Dgirdik bile, gel
|
||
|
||
| GELMEYİ COK İSTERİZ BU SUPER OLDU AMA NİYE TAKSİM Kİ BAŞKA Bİ YER OLMAZMI E.Ü | ||
|
||
GELMEYİ COK İSTERİZ BU SUPER OLDU AMA NİYE TAKSİM Kİ BAŞKA Bİ YER OLMAZMI E.Ü yer ve saat belirtildiği gibidir. lütfen sadece gelebilecek durumda olanlar mesaj yazsın. |
||