|
||
elimizde megafon olsa ve taksim in ortasında bugün saat 1 de mor ve ötesi nin fanlarının buluşması düzenlenecektir mor ve ötesi fan olan herkes katılabilir diye bağırsak..
|
||
|
||
| Böyle bir şeye gerek yok bad_dream. (: Az kaldı cumaya (: |
||
|
||
| resim falanda çekecekmsiniz? | ||
|
||
| Çekicez tabiki de. Arkadaşlar gelenler yanında fotoğraf makinelerini de getirsinler. Bende getiricem ama benim ki bazen kafayı yiyebiliyor. (: | ||
|
||
| gelicek arkadaşlar bana ya da gelen başka bir mod arkadaşıma öm yolu ile telefon numarasını yazarsa yarın kolaylıkla birbirimizi bulabiliriz... | ||
|
||
gelicek arkadaşlar bana ya da gelen başka bir mod arkadaşıma öm yolu ile telefon numarasını yazarsa yarın kolaylıkla birbirimizi bulabiliriz... kontör bol galiba
|
||
|
||
| arkadaslar kim nereden gelcek? ben arkadasımla Leventten gelcem.. |
||
|
||
Valla gelemeyeceğim için o kadar üzgünümki anlatamam ya.Hatta bende bi pankart bile var sitenin reklamının olduğu.sağlık olsun neyse ![]() Hepinize iyi eğlenceler... |
||
|
||
arkadaşlar benim mor ve ötesi rozetim var çantamda, şimdi onu paltomun sağına soluna bir yerine koyarım ben. dikkat çekici bir rozet zaten, görünce bize doğru gelebilirsiniz burger king'in önünde başka mvö rozetli birileri olmaz sanırsam zaten mod arkadaşlar kolayca tanırız birbirimizi diye düşünüyorum,zorluk çekilmez
|
||
|
||
arkadaşlar benim mor ve ötesi rozetim var çantamda, şimdi onu paltomun sağına soluna bir yerine koyarım ben. dikkat çekici bir rozet zaten, görünce bize doğru gelebilirsiniz rozet burger king tabelası gibi sanırsam burger king'in önünde başka mvö rozetli birileri olmaz sanırsam zaten mod arkadaşlar kolayca tanırız birbirimizi diye düşünüyorum,zorluk çekilmez ![]()
|
||
|
||
öhöm.. değil elbette, rozet adı üstünde tabela değil
|
||
|
||
öhöm.. değil elbette, rozet adı üstünde tabela değil nereden geleceksin ve geleceksiniz?
|
||
|
||
| ya kim nerden geliyosa gelsin bad_dream. sonuçta herkes aynı yere gelicek. fazla düşünmeyin. gelen arkadaşlarla görüşmek üzere... | ||
|
||
geldim ama kimseyi bulamadım ta taksim den yazıyorum bu mesajı bu arada..
|
||
|
||
geldim ama kimseyi bulamadım ta taksim den yazıyorum bu mesajı bu arada.. ![]() kaçta buluşuyonuzki? |
||