|
||
saat 1 deydi ama kız arkdasla birde dayımın oğluyla geldim bulamadık
|
||
|
||
| 2 saat geç kalmışın? | ||
|
||
2 saat geç kalmışın? 2 saat mi bilmem arkadaslarla geldik yoktu saat 1 gibi ordaydık...
|
||
|
||
| eminim herkes ordadırda sen görememişsindir.. | ||
|
||
eminim herkes ordadırda sen görememişsindir.. belkide
|
||
|
||
| neyse artık bir dahaki sefere gidersin..gelsinler akşama alırız haberlerini.. | ||
|
||
Alıntı sahibi: bad_dream link=topic=18421.msg148061#msg148061 [quote 2 saat mi bilmem arkadaslarla geldik yoktu saat 1 gibi ordaydık... Saçmalama. Saat 1'den 1.30'a kadar bekledik ve gelmedin. Telefonunu aradık kapalıydı Şu durumda daha fazla konuşma bence.
|
||
|
||
Bu arada nasıldı diye sorarsanız çok güzeldi. Yorgunluğum geçsin anlatıcam. Fotoğrafta çekildik. Rainbow gelsin koyucaz burayada Şunu söyliyim de Rakun müziğin bürosuna gittik (:
|
||
|
||
Bu arada nasıldı diye sorarsanız çok güzeldi. Yorgunluğum geçsin anlatıcam. Fotoğrafta çekildik. Rainbow gelsin koyucaz burayada Şunu söyliyim de Rakun müziğin bürosuna gittik (:abovv ya harbiden bende şans yok ama sizin adınıza sevindim
|
||
|
||
Gelmeyenler kıskansınlar , çatlasınlar ! rainbow, charmed , living dead , burki08 , derin miray ![]() charmed , rainbow , living dead , burki08 , derin miray , ziyaretçi üye ![]() ![]() rainbow , living dead ![]() |
||
|
||
evet buluşmamız gayet güzeldi, gelmeyenler çok şey kaçırdı evet evet anlatmaya başlayayım ben saat 12.50 gibi gittim daha kimse gelmemişti henüz. daha sonra burak (burki08) geldi ardından miray (derin miray) ve ablası manolya en sonda hazal(charmed) ile özlem (living dead)... yaklaşık yarım saat kadar bekledik seni bad_dream gelipte bizi bulamaman imkansız gibi birşeydi neyse, daha sonra işte arsen lupen'e gittik, oturduk hep beraber sohbet ettik bolcana. valla ortam enfesti, içeceklerimiz de öyle ayrıcana muhabbetimizde, dört dörtlük daha sonra yemek yemeye gittik hep beraber. bare gelmişken rakun'a da baskın yapalım dedik miray ile ablasıyla vedalaştık yemekten sonra, geri kalanlarımız yollara düştü esentepe mahallesini bulmaya baya baya aradık yeri, öyle bir yerde ki büro burdan kınıyoruz mor ve ötesini neyse uzun lafın kısası yeri bulduk ve gittik...can sertoğlu ile konuşacaktık ama toplantıdaymış kendisi. rakun'un yeni menajerlerinden gamze tezan ile konuştuk. sağolsun baya ilgilendi bizle hazal eurovision şarkısını sordu nasıl oldu, bitti mi falan diye. şarkıyı beğeneceğimizi söyledi gamze abla fazla ayrıntı vermedi. daha sonra tam gidecektik ki yan odadan önce tarkan gözübüyük çıktı ardından can sertoğlu, toplantı bitmiş selamlaştık her biriyle tek tek ya daha bir dolu şey oldu ama aklıma gelmiyor şu anda, diğer arkadaşlar tamamlar zaten çok eğlendik, güzel bir gündü burdan buluşmaya gelen herkese selamlarımı yollayarak bitiriyorum
|
||
|
||
arkadaslar sizin adiniza cok sevindim , insallah birgün hepimize nasip olur
|
||
|
||
arkadaslar sizin adiniza cok sevindim inşallah..öff yaa benim arkadaşlarıma önceden sözüm vardıı yoksa bende gelicektim...ama sizin adınıza gerçekten sevindim..resimlerle ve rainbowun yazdıklarıyla da az da olsa gitmiş kadar oldum , insallah birgün hepimize nasip olur ![]() artıkın başka sefere kısmett o da kimbilir ne zaman olur
|
||
|
||
tuğçe bu arada msn ifadesi olamamışsın
|
||
|
||
cidden güzel günmüs ya.. önce bursaya gelcekler kızım noluyo ![]() avusturyaya gelin hadi.. ben sizi gezdiriyim, hemde bulusma yapmis oluruz.. ![]() burki sende sanliymissin valla.. o kadar kiz arasinda tek erkek.. ![]() ![]() hadi bursaya gelin..ne zaman geliyonuz? bekliyorum bak.. gerci burak zaten bursalı istanbuldan dön sen burak
|
||