mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Buluşma İlanları

Konu: 1 Şubat 2008 İstanbul Buluşması

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ]

seçici 01.02.2008 23:56:14
ne güzelmiş yaa Sad bende orada olmayı çok isterdim özelliklede Tuğçe'yi görmeyi.. umarım bende o buluşmaların birisnde olurum =)

rainbow 02.02.2008 18:25:07
tuğçe bu arada msn ifadesi olamamışsın  Cry

burak sen gel başka buluşmaya özellikle yaparım merak etme Grin

ne güzelmiş yaa Sad bende orada olmayı çok isterdim özelliklede Tuğçe'yi görmeyi.. umarım bende o buluşmaların birisnde olurum =)

inşallah esracım (:

bu arada arkadaşlar istanbul'da olup gelmeyenlerle başka buluşmalarda görüşmek üzere, talep olursa daha sık yapılır buluşmalar Wink

charmed 02.02.2008 19:22:08
ilk önce sağol yani tuğçe en kötü çıktığım fotoğrafları koymuşsun hıh  Smiley
özlemle birazcık geç kaldık biz on dakika falan. burger önüne gittil ben etrafa bakıyorum özlem bir yerlere gidiyor tam nereye diyecektim sustum baktım bulmuş milleti Cheesy tanıştık işte hemen emre'yi bayağı bekledik ama gelmedi bizde artık yol alalım dedik.. derin'in ablasını çok sevdim buradan selamlar  Kiss öyle bi konuştuk ki bi ara farkettim aramızda sıkılan vardı bizde yemek yemeğe gittik.. buluştuğumuz andan beri bi Rakun'a gitmek gibi bir fikir vardı arkadaşımdan adresi aldım ve yemek yiyip derinlerden ayrıldık metro ile şişliye gittik. adreste şişli yazıyordu ama şişlide değil nedense bu Rakun'un yeri  Grin zar zor bulmadık aslında sadece yanlış yerde aradığımız için bulamıyorduk sokağı bulduktan sonra(sağlam fikir sokak  Grin  Grin) apartmanın önünde durup abi yanlış geldik diyen tek kişi biz oluruz Grin zile bakmak aklımıza geldiğinde bulduk diye sevinende tek biz oluruz Grin kapıyı açan abicim(?) okuyorsan selam sana Grin almayacaktın ya bizi içeri gamze abla olmasaydı. o anda gamze abla gelmeseydi yemin ederim çekilirsen gireceğiz diyecektim gıcık oldum Grin içeri girdiğimde gözüme ilk çarpan harunlu rakun takvimi harikaydı    Kiss gamze bize can önemli bir toplantıda dedi içeriden tarkan gözübüyük çıktı,çıktığında koca bir gülücük atmamak için zor tuttum kendimi Grin
anlatacak çok şey var ama şuan aklıma gelmiyor geldikte buraya yazacağım...

rainbow 02.02.2008 19:29:42
özlem koydu fotoları hazal, hiç bir suçum yok benim Cheesy ayrıca o karanlıkta gözümüze flaşlar patlayınca haliyle biraz garip çıkmışız ama Grin
bu arada cidden benimde en çok gözüme çarpan o takvimdi, satışa falan çıkarsalar ne güzel olur Smiley

derin miray 02.02.2008 22:27:42
arkadaşlar kimse gelmedi buluşmaya 4 moderetör vrdı Grin ;Dve katılan tek üye bendim şansınıza küsün çok eğlenceliydi  Grin Grin Grin Grin Grin.bir de ablam da geldi Grin Grin

derin miray 02.02.2008 22:34:08
resimler süper olmş yalnız arkadaşlar o ziyaretçi üyenin bir adı var Grin Grin Grin Grin

derin miray 02.02.2008 23:24:10
ilk önce sağol yani tuğçe en kötü çıktığım fotoğrafları koymuşsun hıh  Smiley
özlemle birazcık geç kaldık biz on dakika falan. burger önüne gittil ben etrafa bakıyorum özlem bir yerlere gidiyor tam nereye diyecektim sustum baktım bulmuş milleti Cheesy tanıştık işte hemen emre'yi bayağı bekledik ama gelmedi bizde artık yol alalım dedik.. derin'in ablasını çok sevdim buradan selamlar  Kiss öyle bi konuştuk ki bi ara farkettim aramızda sıkılan vardı bizde yemek yemeğe gittik.. buluştuğumuz andan beri bi Rakun'a gitmek gibi bir fikir vardı arkadaşımdan adresi aldım ve yemek yiyip derinlerden ayrıldık metro ile şişliye gittik. adreste şişli yazıyordu ama şişlide değil nedense bu Rakun'un yeri  Grin zar zor bulmadık aslında sadece yanlış yerde aradığımız için bulamıyorduk sokağı bulduktan sonra(sağlam fikir sokak  Grin  Grin) apartmanın önünde durup abi yanlış geldik diyen tek kişi biz oluruz Grin zile bakmak aklımıza geldiğinde bulduk diye sevinende tek biz oluruz Grin kapıyı açan abicim(?) okuyorsan selam sana Grin almayacaktın ya bizi içeri gamze abla olmasaydı. o anda gamze abla gelmeseydi yemin ederim çekilirsen gireceğiz diyecektim gıcık oldum Grin içeri girdiğimde gözüme ilk çarpan harunlu rakun takvimi harikaydı    Kiss gamze bize can önemli bir toplantıda dedi içeriden tarkan gözübüyük çıktı,çıktığında koca bir gülücük atmamak için zor tuttum kendimi Grin
anlatacak çok şey var ama şuan aklıma gelmiyor geldikte buraya yazacağım...
çok teşekür ederim ablam manolya da sizi çok sevdi  Grin bu arada adım miray ;Dforumda ilk adımın derin olması derin esmeri çok sevmemden kaynaklanıyor Grin Grin ;Dbuluşma ilanlarının daha fazla olması dileğiyle Grin Grin bu arada adımı size açıklamıştım unutmuşsunuz Cry

burki 04.02.2008 23:23:55
başka buluşmalarda görüşmek üzere...konu kilitlendi.

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ]