|
||
| Elegimos, 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’u Paris, Roma, Venedik ve St. Petersburg’dan sonra 5’inci sıraya yerleştirdi. DÜnyada en güzel 5 şehir 1:Paris ![]() 2:Roma ![]() 3:Venedik ![]() 4:St:Petersburg ![]() 5:İstanbul ![]() |
||
|
||
| dünya nın en güzel 5 şehrine gittim ve şunlar: * İstanbul, * Hamburg, * İzmir, * Tokyo, * Edirne |
||
|
||
| ben venedik diyorum..kim ne derse desin bence dünyanın en güzel şehri venedik... pariste güzel ama sevgilimle gidiceksem
|
||
|
||
| bence havana ile sydney. yurt dışında yasasam bunlardan birinde olmak isterdim. | ||
|
||
| bence dünyanı tek güzel şehri var o da istanbul ondan sonrada sidney başka yok | ||
|
||
İstanbul, Venedik ve Paris bu 3 şehir çok güzel.
|
||
|
||
| İstanbul ve venedik harika | ||
|
||
İstanbul ve venedik harika Venedik nasıl bir yerdir? giden var mı hiç? özellikle giden birinden anlatılmasını isterim. Ö.M. yolu ile. |
||
|
||
Resimlere göre Petersburg ve venedik güzel miş
|
||
|
||
kendi ülkem diye söylemiyorum ama İstanbul'un yeri diğer şehirlerden ayrı bence
|
||
|
||
kendi ülkem diye söylemiyorum ama İstanbul'un yeri diğer şehirlerden ayrı bence eveet şiriniim ![]() varmı benim şehrim gibisi
|
||
|
||
| Helsinki,melbourne,las vegas,san francisco... | ||
|
||
bence ankara. çok seviyorum bu şehri tamam belki öyle turistik yerleri yok. ama düzenli bir şehir istanbul bana işkence gibi gelmişti hele kar yağdığında o kadar güzel oluyor ki ankaram
|
||
|
||
İstanbul ve venedik harika insan hayran kalıyor |
||
|
||
böyle güzel güzel resimler koyuyosunuz, sonra benim her yere gidesim geliyor.. kim ödicek masraflari..
|
||