|
||
Eminim ki Bergama da güzel bir yerdir..Fakat herşey taşlarla olmuyor o tarihi yaşatıcak şeyler de olması lazım.. ben varım ya işte bak her yerde yaşatıyorum herkese anlatıyorum
|
||
|
||
Sayende Bergamaya gitmiş kadar oldum zaten..![]() Bir de insan kolay kolay gidemeyeceği şeyleri daha çok merak ediyor.. Sen bence Ziyayla birlikte rehber ol
|
||
|
||
ben kücüken bir kere ailemle venedik´e gitmistim ama tek hatirladigim sey gemiye binerken agliyordum cünkü ailemle suya düserim diye korkuyordum ![]() ama bence en güzel sehir yinede Istanbul
|
||
|
||
en güzel şehir istanbul tabii ki. ama diğer şehirler de çok güzelmiş.
|
||
|
||
| Bence de bu şehirler çok güzel. Ama bence içinde İzmirimiz de olmalıydı:) | ||
|
||
bursa da çok güzel bir şehirdir aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() Bursa mudanya.. |
||
|
||
ÜSKÜDAR BEŞİKTAŞ İSKELESİ![]() (Alıntıdır)... |
||
|
||
resimlerin hepsi çok güzel canım çekti gitmek istiyorum istanbul'da 1.numara olma yolunda ilerliyor.birtanemiz güzel şehrimiz
|
||
|
||
ee hani New York bence dünyanın en güzel yeri New York..Paris kesinlikle muhteşem...O listede İsanbul'un da yer alması güzel. |
||
|
||
| istanbul gibisi yook.. ama venedik te süper..
|
||
|
||
| En basta tabi ki de Istanbul geliyor.... Romaya ben gittim abartilacak bir güzelligi yok ayrica istasyonlari af edersiniz idrar kokuyor sokaklar pislikten cöpten gecilmiyor ancak antik yapilarin bulundugu bölgeler güzel ve tabi o zengin magazalarinin bulundugu sokaklar. Is güzellikse Istanbulu hic bir sehir gecemez....her kösesi harika her kösesi güzel! Bu tabi benim düsüncem ama her sarkiya konu olan her filmin cekim yeri olan bir sehiri es gecemeyiz.......degerini bilin istanbullu mordaslarim! Istanbul sana tapiyorum!!!! 19 Mayis 1453 den beri
|
||