|
||
| Hepimiz Birimiz İçin tarih : 30.01.2008 22:00:00 mekan : Studio Live bilet fiyatları: 1.Kategori: 25,00 YTL ön bilgi - 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar. katılacak isimler: Aslı Bertuğ Cemil Direct Dorian Kargo Mor ve Ötesi Öztürk Yüksek Sadakat http://www.biletix.com/event.htm?id=JSL36 |
||
|
||
kaç zaman sonra istanbul'da bir konser var ve o da studio live da gitmesine giderim ama geri dönemem kim bilir kaçta biter, of of
|
||
|
||
kaç zaman sonra istanbul'da bir konser var ve o da studio live da dolmuş oluyor
gitmesine giderim ama geri dönemem kim bilir kaçta biter, of of ![]() |
||
|
||
valla benim oturduğum yere pek bir araç olacağını sanmam, istanbul'un bir diğer ucu neyse araştırırım genede sağol ![]() konsere gidebilecek olanlar ayrıntıları bekliyoruz, şimdiden söyleyeyim
|
||
|
||
| ismi neden hepimiz birimiz için acaba | ||
|
||
dayanışma konseri diyor da ne için dayanışma konseri onu anlayamadım
|
||
|
||
tam da doğum günüme geliyormuş ama gidemeyeceğim... ![]() çünkü 18 yaş sınırı varrr |
||
|
||
tam da doğum günüme geliyormuş benimde 1 gün sonra ama gidemeyeceğim... ![]() çünkü 18 yaş sınırı varrr yaş sınırı yok gibi aslında yani bana bakmadılar |
||
|
||
| bide eurovision da kalabilecekleri şarkıları çalıyolarmış........ | ||
|
||
güzel konsermiş ama +18 yaa
|
||
|
||
güzel konsermiş ama +18 yaa kalksın su artık ya ![]()
|
||
|
||
| studio live da yaşa bakıyorlar ya biz aradık yanında 18 yaş üstünde biri olsa bile alınmıyor kesinlikle çok katı o konuda güvenlik ah ah 1 sene daha dayanacağım ondan sonra bende varım=) gidenlere iyi eğlenceler... |
||
|
||
studio live da yaşa bakıyorlar ya biz aradık yanında 18 yaş üstünde biri olsa bile alınmıyor kesinlikle çok katı o konuda güvenlik ah ah 1 sene daha dayanacağım ondan sonra bende varım=) nasıl ya 15 aralıkta girdim ben
gidenlere iyi eğlenceler... |
||
|
||
| müthis konsermis gitmek cok isterdim :-/ | ||
|
||
ismi neden hepimiz birimiz için acaba bir grubun menajeri rahatsızmış(bir arkadaşım anltmıştı ama unuttum ) ve onun için yapılan bir konsermiş..
|
||