|
||
| Kitap seçimi önemlidir.Kimse okumaktan zevk alamayacağı bir kitabı satın almak istemez.Peki siz bir kitabı satın alırken neye göre seçersiniz? | ||
|
||
| eleştirilerini okurum genelde önce | ||
|
||
| kitap okumayi cok severim ve aldigim kitaplarda ilk olarak -başından biraz okurum.. -arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim.. |
||
|
||
| eleştirilerini okurum... | ||
|
||
| ona verdiğim ismi bularak . | ||
|
||
arka kapagini okurum
|
||
|
||
ilk yazara bakarım ,sonra da arka kapağını okurum kitap hakkında bilgi edinmek için
|
||
|
||
| kitabın ismine bakarım ve arka kapağını okurum. | ||
|
||
kitap okumayi cok severim ve aldigim kitaplarda ilk olarak ahanda aynen böyle düşünüyorum..eleştirilere bakmam çünkü herkesin sevdiği tarzlar farklıdır -başından biraz okurum.. -arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim..
|
||
|
||
| eleştirileri ve kitabın arka kapağını okurum.benim seçimim öncelikli olsa da diğer kişlerde kitabın bıraktığı izlenimleri merak ederim. | ||
|
||
| Kapağı çirkinse bir kitabı okuyamıyorum aslında okuyorum ama 2 günde bitireceksem 5 günde bitiriyorum. Ne garip bir huy anlayamadım. Bir de arka kapağını okurum..Genellikle hep isabetli seçim yaparım..Kapağı çirkinse zaten kitabın içeriği de öyle oluyor.. |
||
|
||
| Başından biraz okurum. Arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim. eğer başı sıkıcıysa o kitabı bir daha elime almam ya... |
||
|
||
| bir kitap seçerken yani eğer satın alacaksam ve o kitap hakkında hiçbir bilgim yoksa ilk kapağına bakarım ve adına bakarım |
||
|
||
| kitap arkası kesinlikle okurum bir de tavsiye kitapları daha çok tercih ederim.. | ||
|
||
| önce gazete dergi internetteki bilgiler doğrultusunda reklamını görür ve eleştirileri okurum. hoşuma giderse alırım. | ||