|
||
| kitap okumaya bayılırım. Arka kapağını okurum ve yazarına göre seçim yaparım | ||
|
||
bende ilk önce kitabın ismine dikkat ederim. ismi hoşuma giderse arkasını okurum.konusu da hoşuma giderse yazarına bakıp alırım
|
||
|
||
yazarından zaten ne tür bir kitap olduğu bellidir..arka kapağını okurum biraz fikir edinmek için..alırım sonra..nitekim elimi attığım ilk kitabıda alırım..
|
||
|
||
| paulo coelho hangi kitabın altına yorum yapmışsa,yani o kitabı övmüşse,arkasını okumadan hemen alırım. | ||
|
||
| arka kapağını okurum eğer beğendiysem birazda eleştirilerine baktıktan sonra olumluysa eleştiriler vakit kaybetmeden alırım. | ||
|
||
| Ben de eleştirileri değerlendiririm. Son yıllarda çeşitli kitap dergileri var. Onlarda yer alan yazılar yol gösterici olur. Çok satan kitapları aldığımda hep hayal kırıklığına uğramışımdır. | ||
|
||
| Ben arka kapağa bakarım | ||
|
||
| Arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim & Kitabın ismine bakarım. |
||
|
||
| son sayfaya bakarım.. ilginç gelir de olaylar nasıl bu noktaya gelmiş dersem alır okurum.. | ||
|
||
| genellikle kitabın konusu benm ilgimi çeker. bu yüzden de arka kapağındaki bilgiyi okurum | ||
|
||
| kitabın adı ya da konusu | ||
|
||
| ben eleştirileri okurum | ||
|
||
| öncelikle kitabın yazarının kim olduğuna ne gii şeyler yaptığına bakarım sonrada kitabın ele aldığı konuya değinerekten yapılan eleştiriler sonucu kitabı alırım..asla araştırmadan kitap almam..bilinçsizce kitap okuyanlardan değilim.. | ||
|
||
| "Arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim." ve yazarına bakarım | ||
|
||
| ilk önce yazarın kim olduğu sonra eleştiriler | ||