|
||
| bunladarda en ilginç olan benim heralde.. her zaman illa ki farklı harfle başlıyacak..öyle alırım atıyorum bu gün A ile başlayan kitap aldım yarin B ile..asla geriye dönüp A ile tekrar bir kitap alıyım demem En zor J harfiyle kitap bulmak oluyor ama atlatiyoruz onu da yaV
|
||
|
||
arka kapağını okuyarak bilgi edinirim
|
||
|
||
konusu önemli ama yazarına bakarım.
|
||
|
||
| genelde Arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim ama yazarıda benim için önemlidir.. | ||
|
||
| Yazarına bakarım,arkasını okuyarak bilgi edinirim.Ama kapakta benim icin onemlidir.Kapak ilk baktığımda güzel gorünmezse gozüme okuma isteğim gelmez.Ayrıca kitaba acayip derecede dikkat ederim.Kırışıp,kirlenip,yırtılıp,yamulması beni cok sinirlendirir. | ||
|
||
kitap okumayi cok severim ve aldigim kitaplarda ilk olarak ahanda aynen böyle düşünüyorum..eleştirilere bakmam çünkü herkesin sevdiği tarzlar farklıdır -başından biraz okurum.. -arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim.. ![]()
|
||
|
||
| Yazara bakarım genelde ama arka kapağı da okurum. Kitap adı genel de insanı yanıltıyor. | ||
|
||
| kesinlikle başını okumam eğer okursam hayatta o kitabı almam kitapların başlangıcı daima beni sıkmıştır o yüzdden ismine yazarına arka kapağına bakarım bi de arkadaşlarıın, insanların tavsiyelerine | ||
|
||
| arka kapağını okurum her zaman bazende yorumlara bakarak alırım | ||
|
||
| arka kapağını okuyarak hakkında bilgi edinirim ve kitabın ismine bakarım | ||
|
||
Kitabın ismine bakar ve hakkındaki eleştirileri okurum,
|
||
|
||
| İlk olarak kapak çeker dikkatimi, daha sonra arka kısmını okurum konusu hakkında fikir edinmek için.. Bazen gerek bile kalmaz, tahmin ederim (: |
||
|
||
genelde kıtap alırken ılk olarak kıtabın kapagına bakarım sonra arka kapagını okurum
|
||
|
||
| önce kitabın arka kapağını okuyarak bilgi edinirim sonra kitap hakkındaki eleştirileri okuyarak kitap seçimi yaparım | ||
|
||
yazrı ve konusu benim için daha öne :)mlidir
|
||