|
||
| şiddetle tavsiye ederim süper bir diziydi en azından 1. bölümü çok etkileyiciydi müziğini de tavsiye ederim. Her Cuma Show Tv ekranlarında... |
||
|
||
| Müziği benimde hoşuma gitti. | ||
|
||
bende izledim.. ilk bölümden iki ölü.. begendim.. ![]() özgeninde dedigi gibi müzigi cok güzel.. dünden beri durmadan dinliyorum.. |
||
|
||
bende 1. bölümünün yarısını izledim, güzeldi
|
||
|
||
bende izledim.. ilk bölümden iki ölü.. begendim.. ![]() özgeninde dedigi gibi müzigi cok güzel.. dünden beri durmadan dinliyorum.. Valla Rumeysa ya bir kere dinleyeyim dedim bu 6. oldu valla...(: |
||
|
||
evet ya şarkı acayip sarıyor kimileri pinhani diyor ama kesin değil
|
||
|
||
tekrarı var mı ki acaba merak ettim şimdi. bende izleyeyim
|
||
|
||
tekrarı var mı ki acaba merak ettim şimdi. bende izleyeyim tuğçecim bugün vardı tekrarı bidaha olurmu bilmem
![]() |
||
|
||
ahaha, ne güzel canım kaçırdım o zaman artık gene koymazlarsa direkt 2. bölümü izlerim ne yapayım sağol adaşım
|
||
|
||
| Şarkıyı söyleyen Mehmet Erdem diye biriymiş arkadaşlar. | ||
|
||
teşekkürler iyi söylemiş kereta
|
||
|
||
tugcecigim olmadi youtubedan izleyebilirsin.. kesin koymuslardir bu diziyide.. ![]() hatta koyulmus bile.. bu birinci bölümün birinci kisimi.. (: |
||
|
||
| müzik gerçektende süper ya bende izlemeye başladım okul çevresini anlatan çok güzel bir dizi başlıyor gibime geldi... uzun sürer umarım... | ||
|
||
| Çok merak etmiştim bu diziyi ama hem dizinin yayınlanma saatinde hemde tekrarında çok daha önemli işlerim vardı (: | ||
|
||
ben izliyememiştim hatırla sevgiliyi izledi annem ama dün gece tekrarını vermişlerdi izledim çok güzell dizi ya müziği de güzell hoşuma gitti
|
||