|
||
Bence de çok güzel bi dizi yalnız kötü oldu ya ilk bölümde 2 ölü
|
||
|
||
| KADIRGA ENDÜSTRİ VE MESLEK LİSESİ'NDE ÇEKİLİYOR, Kamera Asistanlığını yapan tanıdığım var, gitmiştim bi keresinde... çok büyük okul | ||
|
||
KADIRGA ENDÜSTRİ VE MESLEK LİSESİ'NDE ÇEKİLİYOR, Kamera Asistanlığını yapan tanıdığım var, gitmiştim bi keresinde... çok büyük okul hadi yaa...çok güzel bi mimarisi var gibi o okulun
|
||
|
||
KADIRGA ENDÜSTRİ VE MESLEK LİSESİ'NDE ÇEKİLİYOR, Kamera Asistanlığını yapan tanıdığım var, gitmiştim bi keresinde... çok büyük okul hadi yaa...çok güzel bi mimarisi var gibi o okulunyoo hayır. ama büyük binalar ( 3 bina ) ben bir kez gittim. |
||
|
||
ya o dizi basladi mi bile , nasil kaciririm yaa, neyse 2. bölümünü kesinlikle kacirmam cok merak ediyordum
|
||
|
||
rumeysa teşekkür ederim canım video için izleyeyim ben bir (:
|
||
|
||
| Sınıf Dizisi Bundan Sonra Cumartesi Akşamları Saat 22:30 da ShowTv ekranlarında sizlerle olacak. rumeysa teşekkür ederim canım video için izleyeyim ben bir (:ne demek tugcecigim..
|
||
|
||
dizinin cumartesi gününe alınması süper olmuş. artık beyaz show ile aynı saatte değil. haber verdiğin için sağol rumeysacım
|
||
|
||
bende bugün rastladım gündüz..çok güzelmiş şarkısı iki saattir dinliyorum zaten mehmet erdem'in sesi ne güzelmiş öyle..bu da şarkının sözleri;herkes aynı hayatta kendini bir şey sanma ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa sen bilirsin aslında aklımdan geçenleri zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma gel beni azat et kayboldum karanlıkta ben bizi unutmam gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma |
||
|
||
| müziğini severek izlemeye başladığım dizi. oyuncu kadrosu güzel senaryo eh işte ama beğeniyorum | ||
|
||
arkadaşlar "Herkes aynı hayatta" şarkısı mehmet erdem'e ait.... zaten sinan kaynakcının böyle bir vokal yapması imkansız çünkü sinanın sesi kibar ve hoş mehmet erdem'in ise daha kalın bu arada yeri gelmişken söylemek istiyorum bazı dinleyiciler pi grubunun "çokda umrumda" adlı şarkının pinhaniye ait olduğunu söylüyor ama bu şarkıda pinhaninin değil Pİ grubunundur
|
||
|
||
| Evet müzigi hoş da filmin konusu biraz karışık gibi ..bir-iki bölümüne bakmıştım.. | ||
|
||
| dizi müziği çok güzel , buradan Zehra'ya Teşekkürlerimi iletiyorum
|
||
|
||
dizi müziği çok güzel , bişey değil Ziya..iyi dinlemeler buradan Zehra'ya Teşekkürlerimi iletiyorum ![]()
|
||
|
||
| izlediğim tek dizi (: | ||