|
||
| güzel bii dizi izliyorum | ||
|
||
sevdim ama sadece müziğini
|
||
|
||
| Şarkısı gerçekten çok güzel... Birde dizideki "Kaya" rolündeki Sezgi Mengi =] | ||
|
||
hiç izlemedim..
|
||
|
||
Şarkısı gerçekten çok güzel... Birde dizideki "Kaya" rolündeki Sezgi Mengi =] bu diziyi izlemeye niyetin yoksa bile bu sahis icin izleyebilirsin.. ![]() bir icim su yahu..
|
||
|
||
| sinif'in yeni bölümü su anda show tv ekranlarinda.. | ||
|
||
sinif'in yeni bölümü su anda show tv ekranlarinda.. sağol haber verdiğin için rumeysacım bende uzun zamandır izleyemiyordum iyi oldu.
|
||
|
||
çok güzel bir dizi beğenerek izliyorum ama dünkü bölüm son bölüm diyorlar inşallah öyle bir şey yoktur
|
||
|
||
| bende öyle duydum. son bölümse şayet onuda kaçırmış oldum, tam da diziye alışmıştım... | ||
|
||
| 30 yaşında elemanları gene bize lise öğrencisi diye yutturmaya çalısan bir prodiksyon... ''Lise Defteri'' adlı bir dizi furyasını atlatan gençliğe,domates biber gibi geleceektir |
||
|
||
| müziği çok güzel sözleri çok anlamlı | ||
|
||
| Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta. | ||
|
||
Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta. ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen ne müzik nede sözler pinhaniye ait değil yani zaten pinhani dinleyen biri öyle bir vokali sinan kaynakcının yapamayacağını anlayabilir mehmet erdemin sesi kalın ama sinan kaynakcını sesi ince ve hoş yani lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım tekrar söylüyorum bu şarkı PİNHANİ'YE AİT DEĞİL! |
||
|
||
| sadece müziği güzel | ||
|
||
| bence müziğide konusuda çok güzel | ||