mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Sınıf

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

eskiz. 14.03.2008 20:53:38
Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta.

ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen ne müzik nede sözler pinhaniye ait değil yani zaten pinhani dinleyen biri öyle bir vokali sinan kaynakcının yapamayacağını  anlayabilir mehmet erdemin sesi kalın ama sinan kaynakcını sesi ince ve hoş yani lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım tekrar söylüyorum bu şarkı PİNHANİ'YE AİT DEĞİL!
zaten şarkıyı mehmet erdem seslendirmiş.

tuÇe(: 15.03.2008 09:48:32
Dizi bitti mi ya. :S

eskiz. 15.03.2008 21:49:01
geçen hafta bitmiş, kanal değiştirme durumu varmış ama ne olmuş bilmiyorum.

cansu_pinhani 13.04.2008 16:48:32
Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta.

ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen ne müzik nede sözler pinhaniye ait değil yani zaten pinhani dinleyen biri öyle bir vokali sinan kaynakcının yapamayacağını  anlayabilir mehmet erdemin sesi kalın ama sinan kaynakcını sesi ince ve hoş yani lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım tekrar söylüyorum bu şarkı PİNHANİ'YE AİT DEĞİL!

ya ben anlatamıyorum galiba ne seslendiren ne yazan ne çizen pinhani değil

bir_derdim_var 13.04.2008 16:59:35
Arkadaşlar niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum.
Pinhani'nin müziğini çağrıştırıyor bende bir yerden müziğini pinhani yapmış diye duydum..
Fakat Mehmet Erdem seslendiriyor.
Bu konu burada kapansın artık..

*Konumuz dizinin müziği değil dizinin kendisidir.

r.calisir@hotmail.com 05.05.2008 19:53:55
birinci bölümünü 3 kere izledim süperrrrr ötesi Wink
şimdi sadace dizi müzüğini dinleyip kapatıyorum

E.Ü 09.05.2008 18:40:23
izlemiyorum ama müziği güzel.İzleyenlere soyleyeyim bilgileri olsun;sanırım bir ara kaldırılmış ama cok yakında yeniden başlayacakmış.

shEyTa_N 30.05.2008 19:32:30

eft katılıorm...çnkü pinhaninin sesi bu kdr kalın deil...

CıZıRTı 31.05.2008 21:09:47
dizi geç saatte yayınlanmasının kurbanı oldu  Undecided çok kötü bir dizi değildi.bi arkadaşım aşırı seviyordu ve dizi bittikten sonra kanalı mail yağmuruna tutmuşlardı.başka kanala geçicek falan dendi ama sanırım başlamayacakmış.dizideki çoğu oyuncunun içinde bulunduğu başka bir okul dizisi çekilcekmiş son bilgilere göre Wink

ssonerr 01.06.2008 08:11:35
zateb dizde oynayanbi kızvardı o düğün şarkıcısında oynıycak..

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]