|
||
Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta. ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen ne müzik nede sözler pinhaniye ait değil yani zaten pinhani dinleyen biri öyle bir vokali sinan kaynakcının yapamayacağını anlayabilir mehmet erdemin sesi kalın ama sinan kaynakcını sesi ince ve hoş yani lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım tekrar söylüyorum bu şarkı PİNHANİ'YE AİT DEĞİL! |
||
|
||
| Dizi bitti mi ya. :S | ||
|
||
| geçen hafta bitmiş, kanal değiştirme durumu varmış ama ne olmuş bilmiyorum. | ||
|
||
Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta. ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen ne müzik nede sözler pinhaniye ait değil yani zaten pinhani dinleyen biri öyle bir vokali sinan kaynakcının yapamayacağını anlayabilir mehmet erdemin sesi kalın ama sinan kaynakcını sesi ince ve hoş yani lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım tekrar söylüyorum bu şarkı PİNHANİ'YE AİT DEĞİL! ya ben anlatamıyorum galiba ne seslendiren ne yazan ne çizen pinhani değil |
||
|
||
| Arkadaşlar niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum. Pinhani'nin müziğini çağrıştırıyor bende bir yerden müziğini pinhani yapmış diye duydum.. Fakat Mehmet Erdem seslendiriyor. Bu konu burada kapansın artık.. *Konumuz dizinin müziği değil dizinin kendisidir. |
||
|
||
birinci bölümünü 3 kere izledim süperrrrr ötesi ![]() şimdi sadace dizi müzüğini dinleyip kapatıyorum |
||
|
||
| izlemiyorum ama müziği güzel.İzleyenlere soyleyeyim bilgileri olsun;sanırım bir ara kaldırılmış ama cok yakında yeniden başlayacakmış. | ||
|
||
Müzik Pinhani'ye ait belki bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum şarkının adı da: Herkes aynı hayatta. ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen ne müzik nede sözler pinhaniye ait değil yani zaten pinhani dinleyen biri öyle bir vokali sinan kaynakcının yapamayacağını anlayabilir mehmet erdemin sesi kalın ama sinan kaynakcını sesi ince ve hoş yani lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım tekrar söylüyorum bu şarkı PİNHANİ'YE AİT DEĞİL! eft katılıorm...çnkü pinhaninin sesi bu kdr kalın deil... |
||
|
||
dizi geç saatte yayınlanmasının kurbanı oldu çok kötü bir dizi değildi.bi arkadaşım aşırı seviyordu ve dizi bittikten sonra kanalı mail yağmuruna tutmuşlardı.başka kanala geçicek falan dendi ama sanırım başlamayacakmış.dizideki çoğu oyuncunun içinde bulunduğu başka bir okul dizisi çekilcekmiş son bilgilere göre
|
||
|
||
| zateb dizde oynayanbi kızvardı o düğün şarkıcısında oynıycak.. | ||