|
||
| eyvah ben bu listedeki kitaplardan sadece birini okumuşum . diğerlerini okuyup bitiresiye kadar zaten ölürüm
|
||
|
||
ben çoğunluğunu okudum..konu klasikler olunca eniştemin kitaplığına saldırıyorum.. okumadıklarımda elimde daha doğrusu eniştemin kitaplığında olan kitaplar..aşırmaya devam
|
||
|
||
| Bnce Nutuk eserininde bunların arasında yer alması lazım!... | ||
|
||
15 ini falan okumuşum ya Ama içlerinde gidip aldığım henüz başlayamadığım kitaplar da var. Bu yıl içinde bitiririm ama[y.e.divanı, mesnevi ve seyahatname hariç ] Bir süredir doğru dürüst kitap okumuyordum (2-3haftada 1 kitap) Tekrar okuyasım geldi
|
||
|
||
| Bence kesinlikle okunması gereken 2 kitap: 1-Macbeth-Shakespeare 2-Faust-Goethe |
||
|
||
Her kitaba bayılan elimden düşürmeyen ben konu klasik olunca kitaplardan nefret ediyorum.. hadi ya benim de aksine en sevdiğim klasik suç ve cezadır İlk okumaya çalıştığım klasik suç ve cezaydı ondan böyle bir önyargı oluştu sanırsam... ![]()
|
||
|
||
İki tane sadece okuduğum var daha okuyacak çok kitap var .....
|
||
|
||
Bence kesinlikle okunması gereken 2 kitap: faust mu ööö kusacam Bence saçma bir kitap Oldukça sıkıcı Siz siz olun okuma hatasına düşmeyin
1-Macbeth-Shakespeare 2-Faust-Goethe |
||
|
||
ya bazılarının başları çok sıkıcı oluo özellikle dünya klasiklerinin..ağır geldiğinden bırakıyorum napıyım..
|
||
|
||
| Hepsini tamamlayacağım inşallah | ||
|
||
| Şu ana kendimden utanıyorum. 3-4 tanesini okudum Ama yaklaşık 10 tanesine başlamayı bu yaz planlamıştım ve planda kalmayacağına emindim.belki utancım biraz azalır:( | ||
|
||
| ben zaten suç ve ceza hayranıyımdır ozellıkle konu ve kişilerin anlatımı süper | ||
|
||
Bnce Nutuk eserininde bunların arasında yer alması lazım!... nutuk u esere dahil etmenin anlamı var mı onu okumayan olmaz heralde
|
||
|
||
Her kitaba bayılan elimden düşürmeyen ben konu klasik olunca kitaplardan nefret ediyorum.. Benimde elimden kitap düşmez 3 günde bir başka kitaba başlarım ama klasik sevemiyorum.birtek Savaş ve Barış'ı beğenmiştim.İlk okumaya çalıştığım klasik suç ve cezaydı ondan böyle bir önyargı oluştu sanırsam... ![]() okurum klasik ama severek değil. |
||
|
||
| bu kitaplar arasından sadece suç ve cezayı okudum ''fareler ve insanlar''kitabıda çok güzel hem çok kolay okunabilir tavsiye ederim | ||