|
||
ben hicbirini okumadim ama okurum kismetse
|
||
|
||
| ya çok azını okudum..mutlaka okumak lazım.. | ||
|
||
| klasikleri okuyun diyenlere kötü gözle bakıyorum ne öyle ya çogu güzel ama savas ve barıs gibi ki ben hiç beğenmedim niye yer alır anlamıyorum adamın isminden olması lazım.. | ||
|
||
| Anna Karenina, Lev Tolstoy bu kitabı bu yaz okumalıyım...çok güzel olduğunu duymuştum...yukarıdaki listenin bazılarını okudum |
||
|
||
Binbir Gece Masallarını okudum bir tek.Bir de Hamlet'i izlemiştim...Bunlar hakkında gerçekten çok güzel eserler diyebilirim ama diğerlerini de okumayı çok isterim tabi...
|
||
|
||
Karamazov Kardeşler i herkese tavsiye ederim
|
||
|
||
Süper bir liste bazilarini okudum digerlerinide okuyacagim mutlaka....ayrica korkmayin o kadarda zor degil dilleri anlasilir sekilde
|
||
|
||
| 3 tanesini okudum ama birşey soracağım bu listeyi kim tavsiye ediyor? | ||
|
||
| 6 tanesini okumuşum ama diğerlerinide okumaya gayret edeceğim buarada aralarında en sevdiklerim; suç ve ceza dönüşüm kesinlikle tavsiye ediyorum |
||
|
||
| evet suç ve cezayı 2 kere okudum.dönüşüm de harikaydı.liste kimin eseri bilmiyorum ama kitaplar gerçekten kaliteli... | ||
|
||
| dünya klasiklerini zorla okuyanlardanım,ama kitap okumayı çok severim klasiklerdeki tasvirler sıktı beni de galiba bu listede de olan huzur adlı romanı çok merak ediyorum,ama daha okumak nasip olmadı.
|
||
|
||
| zencefil.mof bu listeyi nerden bulduğunu yazabilir misin? | ||
|
||
| klasikler arasında en beğendiim kitaplardan biri suç ve ceza okunması gereken bi kitap ama yinede kitap zevki herkese göre değişir böyle bi liste yapmaları bana göre saçma olmuş.. karamazov kardeşler tolstoy un en sevdiği kitapmış okumadım ama kesinlikle okumalıyım.. |
||
|
||
8 tanesini okumuşum sadece
|
||
|
||
| Suç ve Ceza benim favori kitabım.... | ||