|
||
arkadaşlar billboard da mor ve ötesi'nin posteri varmış. ayrıca kısa da yazı varmış, röportaj değil ama. almak isteyenlere duyurulur
|
||
|
||
| artık kesinlikle eminim billboard ile aylık anlaşma falan yaptılar...nasıl bir poster olduğu konusunda herhangi bir fikrin var mı? | ||
|
||
bence de anlaştılar....bunu da almalıyım (gitti yine bütçe değer....)
|
||
|
||
haber verdiğin için sağol adaşım benim bütçe bayağı bi sarsıldı ama alırım galiba. poster nasıl alan varsa bilgi verirse sevinirim
|
||
|
||
artık kesinlikle eminim billboard ile aylık anlaşma falan yaptılar...nasıl bir poster olduğu konusunda herhangi bir fikrin var mı? ben almadım daha dergiyi bilmiyorum tam olarak
|
||
|
||
| evet gördüm bende morların posteri var. | ||
|
||
| nasıl bişey acaba poster | ||
|
||
arkadaşlar sordum ben dergiyi alan tanıdığıma (morist_nilo). dediğine göre hani aralık sayısı billboard dergisindeki resimleri varya ordaki gibiymiş ama o sayıda kullanılmayan bir fotoğrafmış ![]() aralık sayısı fotoğraflar için buyrun http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,17059.0.html |
||
|
||
| evet oradaki fotoğraflar gibi fakat daha farklı...harunun gözleri şiş şiş...üzüldüm,içim bir kötü oldu | ||
|
||
| ben aldım dergiyi rolling stone almaya gittiğimde görmüştüm tuğçeye de haber verdim tabi hemen gelince pek bir ciddi bakmış harun ya kerözün elinde şampanya var falan ama güzel bir poster=) | ||
|
||
şubat sayısı diyor ama biz daha ocaktayız anlamadım poster ve yazı nasıl bir şey ?
|
||
|
||
artık kesinlikle eminim billboard ile aylık anlaşma falan yaptılar...nasıl bir poster olduğu konusunda herhangi bir fikrin var mı? zaten başka bi dergiyi alırken onu gördüm kapakta "mor ve ötesi" yazıyor yol boyunca güldüm insanlar beni deli sandı
|
||
|
||
| posteri merak ettim hani | ||
|
||
şubat sayısı diyor ama biz daha ocaktayız anlamadım poster ve yazı nasıl bir şey ?şubat sayısı çıkalı oldu baya. dergiler ayın biri gelmeden önce çıkartıyorlar sayılarını. bir üstteki mesajlarda posterle ilgili gereken açıklamayı yapmıştım zaten hem ben, hem immortal_deniz yazı ise kısa birşeymiş, pek üstünde durulmasa da olur ![]() |
||
|
||
evet bende bugün rastgele gördüm aldım hemen =) çok şekerler =) billboard ile baya kaynaştık bu son 3 ayda he
|
||