|
||
| http://www.testorojen.com/beden_yasi.asp | ||
|
||
Tek kelimeyle sağlıklısınız ...Nüfus kütüğünüzdeki yaşınızdan 4 yaş daha gençsiniz ...vay be ne kadar küçükmüşüm ben .. |
||
|
||
yoğun bi hayatım varmış evet doğru
|
||
|
||
Ay bana yoğun bi tempodasınız hızınızı yavaşlatmalısınız dedi... ![]() Biyolojik yaşımla kütükteki yaşım aynıymış..Bu iyi mi kötü mü çözemedim ama neyse... ![]() Ama biyolojik yaşımızın küçük olması iyi birşey heralde yediklerinize dikkat edin biyolojik yaşınızı küçültün falan dedi..
|
||
|
||
ay bana yoğun bi tempodasınız hızınızı yavaşlatmalısınız dedi... aynı şey bana da çıktı mervecim.spor yapın diyor ya ben yapıyorum zaten. ![]() biyolojik yaşımla kütükteki yaşım aynıymış..bu iyi mi kötü mü çözemedim ama neyse... ![]() ama biyolojik yaşımızın küçük olması iyi bişey heralde yediklerinize dikkat edin biyolojik yaşınızı küçültün falan dedi.. ![]()
|
||
|
||
ay bana yoğun bi tempodasınız hızınızı yavaşlatmalısınız dedi... ![]() biyolojik yaşımla kütükteki yaşım aynıymış..bu iyi mi kötü mü çözemedim ama neyse... ![]() ama biyolojik yaşımızın küçük olması iyi bişey heralde yediklerinize dikkat edin biyolojik yaşınızı küçültün falan dedi.. ![]() bana da öyle dedi
|
||
|
||
bana da yoğun bir tempodasınız dedi Doğru söylüyor valla
|
||
|
||
| Hızını yavaşlatmalısın,Spor yapmalısın,yoğun tempodasın dedi. Biraz saçma değil mi.
|
||
|
||
yoğun bir tempoda yaşıyorsunuz.Hızınızı yavaşlatmalısınız.Çünkü biyolojik yaşınızla kütükteki yaşınız aynı.Bu nedenle biyolojik yaşınızı küçültmek için yemeklerinizi düzenli yiyip,haftada en az iki saat spor yapın diyor...İlginç.
|
||
|
||
Banada yukardaki çıktı ![]() Yani her halükarda aynı yaştayım
|
||
|
||
| Aynı çıktı..Neye göre yapılıyor bu test çok merak ettim.. | ||
|
||