|
||
Yaş tutmadı yorğun bir tempoda yaşıyormuşuz Evet ya yaş tutmuyor ........
|
||
|
||
ay bana yoğun bi tempodasınız hızınızı yavaşlatmalısınız dedi... ![]() biyolojik yaşımla kütükteki yaşım aynıymış..bu iyi mi kötü mü çözemedim ama neyse... ![]() ama biyolojik yaşımızın küçük olması iyi bişey heralde yediklerinize dikkat edin biyolojik yaşınızı küçültün falan dedi.. ![]() bana da öyle dedi ![]() |
||
|
||
Tek kelimeyle sağlıklıymışım 4 yaş daha genç olduğumu söyledi, doğrusunu söylmek gerekirse çok şaşırdım..
|
||
|
||
hehe yoğun bir tempoda yasıyormusum hızımı yavaşlatmam lazımmıs..biri beni durdursun canım...
|
||
|
||
Ay bana yoğun bi tempodasınız hızınızı yavaşlatmalısınız dedi... ![]() Biyolojik yaşımla kütükteki yaşım aynıymış..Bu iyi mi kötü mü çözemedim ama neyse... ![]() Ama biyolojik yaşımızın küçük olması iyi birşey heralde yediklerinize dikkat edin biyolojik yaşınızı küçültün falan dedi.. ![]() aynen aynen bana da aynısını dedii
|
||
|
||
Ay bana yoğun bi tempodasınız hızınızı yavaşlatmalısınız dedi... ![]() Biyolojik yaşımla kütükteki yaşım aynıymış..Bu iyi mi kötü mü çözemedim ama neyse... ![]() Ama biyolojik yaşımızın küçük olması iyi birşey heralde yediklerinize dikkat edin biyolojik yaşınızı küçültün falan dedi.. ![]() aynen aynen bana da aynısını dedii ![]() bende de bu çıktı...ya biz mordaşlar çok hızlıyız hakkatten yada bu testi yapanlar üşenip sadece bir sonuç yapmışlar (: |
||
|
||
| Yaş tutmadı ;Dyoğun tempo... | ||
|
||
Kütük yaşımla beden yaşım aynı
|
||
|
||
benim de kütük yasımla beden yasım aynıymış spor yapmam gerekiyormuş
|
||
|
||
banada öyle dedi allah allah
|
||
|
||
aynıymış yaşım yaa tamam
|
||
|
||
6 yıl sonra öğrenicem beden yaşımı biraz dişimi sıkmam gerekiyor.
|
||
|
||
yaşım tutmuyo
|
||
|
||
benim de kütük yasımla beden yasım aynıymış spor yapmam gerekiyormuş benimde öyleymiş ![]()
|
||
|
||
tek kelimeyle sağlıklıyım biliyodum zaten içimdeki çocuk yeter
|
||