|
||
| ellerinize sağlık eklemiştim önceden
|
||
|
||
ben üyeyim ama facebooka da üyeyim yani doğal olarak ............
|
||
|
||
| bişi sorcam morlarımız facebook sitesine giriyormu? | ||
|
||
| herhangi bir internet ortamında mvö'nün bir üyesiyim diye kendini tanıtan insanlara inanmayın diyorlar. girdiklerini sanmıyorum.. | ||
|
||
| evet ben de girdiklerini sanmıyorum.zaten girmesinler zaman kaybı | ||
|
||
nasıl katılabilirim çok sağol valla ![]() bu facebook'u kullanmıyordum ing. olduğu için şimdi türkçe eklentisi kurdum bu sayede orada vakit geçirebilirim ama gruba nasıl katılınıyor yardım ederseniz??? buradan facebook programsız nasıl türkçe oluyor öğrenebilirsiniz ![]() işime yaradı
|
||
|
||
| bende eklemiştim.. | ||
|
||
| bende ordayııım:) | ||
|
||
| ben de katıldım oradaki gruba. aa açayım şimdi hatta | ||
|
||
| bende ordayım artık=) | ||
|
||
ben önceden eklemiştim yine de teşekkürler ![]() Türkçe karşılığı varken başka dillerden sözcük kullanmayalım lütfen. |
||
|
||
| bende geliyorum |
||
|
||
ben kerem abinin(özyeğen) Facebook'unu gördüm ama hiç birşey yapamıyorsun. hiçbir seçenek yok. arkadaşlarına falanda bakamıyorsun. hiçbir seçenek yok.
|
||
|
||
ben kerem abinin(özyeğen) Facebook'unu gördüm ama hiç birşey yapamıyorsun. hiçbir seçenek yok. arkadaşlarına falanda bakamıyorsun. hiçbir seçenek yok. dünyada 1 tane kerem özyeğen yok ve o kişinin de bizim keröz olduğunu kanıtlayacak bişey yok.
![]() |
||
|
||
ben kerem abinin(özyeğen) Facebook'unu gördüm ama hiç birşey yapamıyorsun. hiçbir seçenek yok. arkadaşlarına falanda bakamıyorsun. hiçbir seçenek yok. dünyada 1 tane kerem özyeğen yok ve o kişinin de bizim keröz olduğunu kanıtlayacak bişey yok.![]()
|
||