|
||
ben kerem abinin(özyeğen) Facebook'unu gördüm ama hiç birşey yapamıyorsun. hiçbir seçenek yok. arkadaşlarına falanda bakamıyorsun. hiçbir seçenek yok. dünyada 1 tane kerem özyeğen yok ve o kişinin de bizim keröz olduğunu kanıtlayacak bişey yok.![]() ![]() .....o kadar çok ki!...ama ben en çok brian molko' ya güldüm,arkadaşları hep Türk ya
|
||
|
||
Ali Rıza Soydan diye arayın bi arkadaşlarına bakın yok Sibel Can, İlhan Mansız ona fazla inanmadım ama Kerem Abinin arkadaşlarını falanda göremiyorsun diye dedim bekli o dur. bide Sezen Aksu yazın onda da bir sürü çıkıyor. Ali Rıza Soydan benim bi arkadaşımı eklemiştide ne alaka demiştik.
|
||
|
||
Ali Rıza Soydan diye arayın bi arkadaşlarına bakın yok Sibel Can, İlhan Mansız ona fazla inanmadım ama Kerem Abinin arkadaşlarını falanda göremiyorsun diye dedim bekli o dur. bide Sezen Aksu yazın onda da bir sürü çıkıyor. Ali Rıza Soydan benim bi arkadaşımı eklemiştide ne alaka demiştik. ![]() o kim ki? ........yani tabii keröz de olabilirdi ama ben sanmıyorum mvö öyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmez(vakit kaybı açısından..)..ama başka bir çok grup elemanları var
|
||
|
||
Bende katıldım.. Süper bi aileyiz biz ya.
|
||
|
||
Ali Rıza Soydan diye arayın bi arkadaşlarına bakın yok Sibel Can, İlhan Mansız ona fazla inanmadım ama Kerem Abinin arkadaşlarını falanda göremiyorsun diye dedim bekli o dur. bide Sezen Aksu yazın onda da bir sürü çıkıyor. Ali Rıza Soydan benim bi arkadaşımı eklemiştide ne alaka demiştik. ![]() o kim ki? ........yani tabii keröz de olabilirdi ama ben sanmıyorum mvö öyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmez(vakit kaybı açısından..)..ama başka bir çok grup elemanları var ![]()
|
||
|
||
| Facebook falan uğraşmazlar bencede . Ancak fan klpleri vardır. | ||
|
||
artık ben de ordayım..
|
||
|
||
bende geldim
|
||
|
||
bir tek ben yokum kanımca facebooktan tırsıyorum ben dedikodular var çeşitli
|
||
|
||
Artık ben de varım...
|
||
|
||
arkadaşlar bende üe olmak istiorum ama linke tıkladım join group falan yazmio nası yapacaım sölermsiniz
|
||
|
||
| ne yazıyor peki?? | ||
|
||
aman Allah korusun o illet benide içine almasın. (facebooktan bahsediyorum. )
|
||
|
||
tamam acıldı ya sayfaya ilk girişimde acılmadı join group falan yazmiyordu ikinci girişimde acıldı yardımcı olan arkadaşlara tşkkür ederim yinede facede görüşürz artk
|
||
|
||
yaa ben babamı Harun'un fanı yaptım kendi hesabım olmadığı için.
|
||