|
||
amma çikolata seven varmış .bende nutella'sız yapamam..her sabah üff sür kızarmış ekmeğin üstüne kaç senedir yiyorum sabahları ..onun dışında çikolata alıp yemem,arkadaşlar falan alırsa yerim(beleşçi ) bitterde sevmem zaten..
|
||
|
||
amma çikolata seven varmış Ben nutellayı da çok severim. .bende nutella'sız yapamam..her sabah üff sür kızarmış ekmeğin üstüne kaç senedir yiyorum sabahları ..onun dışında çikolata alıp yemem,arkadaşlar falan alırsa yerim(beleşçi ) bitterde sevmem zaten..![]() Onuda itinayla tüketirim.Diyorum ya çikolata söz konusu olunca benim için akan sular durur. ![]() Ben bittere bayılırım. Kimse sevmiyor ama bitter çikolata.Herkes acı diyor.Halbuki en güzeli o.
|
||
|
||
ben pek sevmem haftada bir tane yerim bazen onu da yemem ...............
|
||
|
||
çikolata yemiyorum.eksiklik de hissetmiyorum.bisküvi yemek daha güzel geliyor bana.çok nadir çikolata yerim.
|
||
|
||
en sevdiğim şey çikolata ama yazın pek yiyemiyorum alerji yapıyo bende
|
||
|
||
yalnız çikolata sevenlerin çoguda kızlarmış ![]() bende çook sevıyorum hergun yerım bıtterı daha cok sevıyorum |
||
|
||
çikolata sevilmez mi yaa çikolatayı sevmeyen ölsün ![]() |
||
|
||
yaz kış demem sürekli yerim annem hep kızar ama artık bir bahanem var rahatça yerim ![]() güzel fikir bende kullanayım bu bahaneyi
|
||
|
||
ooo süpermiş.bunu hemen gidip anneme anlatmam lazım
|
||
|
||
amma çikolata seven varmış Ben nutellayı da çok severim. .bende nutella'sız yapamam..her sabah üff sür kızarmış ekmeğin üstüne kaç senedir yiyorum sabahları ..onun dışında çikolata alıp yemem,arkadaşlar falan alırsa yerim(beleşçi ) bitterde sevmem zaten..![]() Onuda itinayla tüketirim.Diyorum ya çikolata söz konusu olunca benim için akan sular durur. ![]() Ben bittere bayılırım. Kimse sevmiyor ama bitter çikolata.Herkes acı diyor.Halbuki en güzeli o. ![]() dediklerine aynen katılıyorum en güzeli tabi ki bitter.çikolata deyince market çok uzakta olsa bile gider,bulur,alırım ![]() bazılar dengesizlik olarak nitelendiriyor ama asıl dengesizliğim alamazsam ortaya çıkar.ayyyy bakkala gidiyorum
|
||
|
||
Ben pek yemem cikolatayı.Ağır geliyor kaldıramıyorum tatlı şeyleri pek yemem zaten.
|
||