|
||
| sizce;şarkılarıyla bir grup yada sanatçının sizde büyük hayranlık veya sevginizin kazanabilmesi için şarkılarıyla neyi yada hangi durumları ifade etmelidir...? vereceginiz cevaplar için teşekürler ...! |
||
|
||
| konu sınırlaması yapmak...mantıklı gelmiyor şarkının bana dokunması,gerçekten samimi sözler içermesi yeterli...ama tabi saçma sapan,ilkokul şiiri gibi sözleri olan şarkıları ve bunların sahibi olan sanatçıları da beğeniyle takip etmem imkansız
|
||
|
||
| şarkıları hep aşk içermesin...aşkta içersin ama hep aşk içermesin..hayatımız aşk meşkten de ibaret değil.. | ||
|
||
ayy evet sürekli aşk olmasın sanki tek derdimiz aşk.. ![]() haa ayrıca yolda kız gördüm gözleri yeşil saçları pembeydi kütüphaneye girdi kitap seçti çıktı gitti kızı takip ettim...gibisinden şarkı sözlerine de uyuz oluyorum hıh
|
||
|
||
bide şarkılar biraz sert olsun..slov şeyler olmasın...içim bayılır benim..sert olucak beynimin icinde gümbür gümbür
|
||
|
||
bide şarkılar biraz sert olsun..slov şeyler olmasın...içim bayılır benim..sert olucak beynimin icinde gümbür gümbür evet ya gümbür gümbür olsun ama bazende piskopata bağlamak lazım slow dursun biraz...
![]() |
||
|
||
| sözler anlamlı olunca müzik sağlam olunca hayran olmamak elde değil bakınız mor ve ötesi | ||
|
||
| elektro gitar eşliğinde rap müzik olurdu. | ||
|
||
elektro gitar ve mızıka melodileri kullanırdım .. eğlenceli şarkılar yapardım antidepresan gibi ![]() aynı şekilde hayat enerjisi veren sözleri olurdu şarkılarımın.... ama malesef olamadım
|
||
|
||
| Ney kullanırdım ara ara şarkılarımda.. Çünkü sesi gerçekten hoşuma gidiyor.. Neyle elektro gitarı birleştirir fark yaratırdım.. Ama şarkılarım çoğunlukla slov olurdu...
|
||
|
||
ben yan flüt ağırlıklı bir müzik yapmak isterdim..kadın-erkek ilişkilerini anlatırdım belki her şekilde..ama karamsar,kendinden bezmiş şarkılar olacağına eminim bunların ..onun için hedefim aşıklar olurdu zaten..ya da bunalım takılanlar
|
||
|
||
| müzik!!!!! | ||
|
||
| Hard Rock olmalı ilk yavaş başlamalı sonra birden hızlanmalı... | ||
|
||
| Elektro gitar,bas gitar,bateri girişe bateri ile başlayan müzikler ve yine bateri ile biten müzikler yapardım..Şarkı ortasında gitarımı konuştururum. Hızlı ritimli müzikler olurdu.Ama olmadı işte..
|
||
|
||
| rock sound'una kemanla eşlik ederdim. | ||