|
||
| duruşu ve samimiyetliği önemlidir.. | ||
|
||
| elektromla solo yapmak isterdim tek hayalim bu konu önemli değil | ||
|
||
| konu sınırlaması olmamalı.ama hep aşk,yalnızlık da olmaz hani:)dünyada neler oluyormuş bunlarda şarkılarada olmala | ||
|
||
| herşey olmalı bence.. | ||
|
||
| gayda olmalı..gitarla,bateriyle ve solistin hırçın sesiyle kapışmalı gayda.. söz,müzik dışında bir anlık hareketiyle kendini bana sevdirmeli o sanatçı.. |
||
|
||
| Daha çok "Kendi Dünyam"ı hissettirdiğim...Ayrıca dış dünyaya da kapalı kalmayan gizli, yeri geldiğinde de siyasi mesajlar veren sözlerimin olduğu, İçinde daha çok Elektro, Akustik Gitar. gerektiğinde de bağlamanın olduğu Şarkılar bestelemek isterdim (: |
||
|
||
| ille ki belirli bir konu üzerinde şarkılar yapmazdım.birçok şeyi anlatmalı...bazen dünyayı etkileyen konuları ülkemizi ilgilendiren siyasi mesajlar veren şarkılarım olsun isterdim.yani herşey olmalı içinde. | ||
|
||
| Özgün olmalıyım... Müzikle ,resimle ve tiyatroyla. Müzikle ilgili elektro gitar çalıp kendi bestelerimi yapmak bunu müzikle buluşturmak çok önemli benim için. Tiyatroyla ilgili olarak senaryosu iyi bir oyunda oynamak ve sonunda alkış almak çok gururlandırıcı herkesin tatmasını isterim bu duyguyu. (: Resimle ilgili güzel olsun veya olmasın , herkes beğensin veya beğenmesin önemli olan seni yansıtmalı... | ||
|
||
bide şarkılar biraz sert olsun..slov şeyler olmasın...içim bayılır benim..sert olucak beynimin icinde gümbür gümbür evet ya gümbür gümbür olsun ama bazende piskopata bağlamak lazım slow dursun biraz... ![]() bence de hep aşk meşk ve slow içimi baydı vallaaa |
||
|
||
Duyarlı bir grup olmalı.Boyle olursa zaten şarkı teması da güzel olur.Aşktan pek bahsetmemeli.Elektro gitar,bateri olsun işin icinde.Cok slov olmasın.Mümkünse orta dereceli sert olsun.
|
||
|
||
| Her konu olabilir.Önemli olan konunun nasıl işlendiği. Ama edebiyat yapmak adına çok süslenen şarkı sözlerini sevmiyorum. Aşk acısını dinleyiciden çıkarmamalı! |
||
|
||
gitarın her çeşiti olurdu
|
||
|
||
şarkıları hep aşk içermesin...aşkta içersin ama hep aşk içermesin..hayatımız aşk meşkten de ibaret değil..
|
||
|
||
bide şarkılar biraz sert olsun..slov şeyler olmasın...içim bayılır benim..sert olucak beynimin icinde gümbür gümbür evet ya gümbür gümbür olsun ama bazende piskopata bağlamak lazım slow dursun biraz... ![]()
|
||
|
||
| hafiten giriş olcak sonra bir anda sessizlik ve müthiş bir ses.. | ||