mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Ekranlar kirlendi..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

cumle_alem 01.02.2008 16:57:33
Mantar gibi gençlik dizileri türüyor...Sınıf'tır Arka sıradakilerdir...Amerika gibi ülkelerde gösterilen dizilerin bu versiyonları değişik bir hal almaya başladı...dizide gençlerin istediği şeyler gösterilip, en kötü halleri bile ne kadar basitleştiriyorlar... Buna bir dur demenin zamanı gelmedi mi???

zafer_bergama23 01.02.2008 19:17:19
sadece gençlik dizisi değil  bi ton  dizi var 
izleyen de var  demek ki yayına devam ediyorlar , ülkemizde dur denmesi gereken bir çok şey var. ama tam gaz devam ediyor .dur demekle de olmuyor Cheesy

REFRESH 01.02.2008 19:27:56
ya özellikle SIR DİZİLERİ

mesela :

STV, KANAL 7, ve diğer DİNCİ KANALLAR da yayınlanan diziler... uyuz olurum ve tamamen yalan ve HURAFE DİZİLERİDİR bunlar. bu diziler sayesinde ülkemizde 10 çocuk acaba ölürmüyüm diye bilinçsizce intihar etti. ve RTÜK BU KANAL VE DİZİLERE HALA ÖDÜL VERİYOR!

yumurta 01.02.2008 19:33:34
bence tüm diziler çok saçma yaaaa
hele kurtlar vadisi falan ıyyyk
ayrıca genlik dizileride yani bi yerde abartılıyor mesela oks anneleri dizisi oks yi çok kötü bişey gibi gösteriyor

REFRESH 01.02.2008 19:38:28
kurtlar evet o da vardı. Liselerde boş yere kızlar için birbirlerini bıçaklayan öğrenciler...

ayıp_olmaz_mı 03.02.2008 18:33:05
evet ya bence hepsi çok saçma

merveylem 03.02.2008 18:41:59

mesela :

STV, KANAL 7, ve diğer DİNCİ KANALLAR da yayınlanan diziler... uyuz olurum ve tamamen yalan ve HURAFE DİZİLERİDİR bunlar. bu diziler sayesinde ülkemizde 10 çocuk acaba ölürmüyüm diye bilinçsizce intihar etti. ve RTÜK BU KANAL VE DİZİLERE HALA ÖDÜL VERİYOR!

neden acaba? Wink

ece77 22.03.2008 04:02:03

mesela :

kesinlikle nefret ederim! Angry  hayatımda diğer öğrenci dizileri ile birlikte bu kadar saçma bir şeyler görmedim! Angry

devran-ı dünya 24.03.2008 20:29:13
Artık doğru dürüst diziler proğramlar azaldı ki hakikaten boş.Özellikle okula gitmediğim günlerde işkence saati gibi.O gençlik dizileri öğrencileri özentilikten başka yola sevk etmiyor.Ne kadar acı.İnsanlar okadar bağlılarki böyle gençlik dizilerine.Özellikle gençler.Ben izlemiyorum çokta iyi yaptığımı düşünüyorum.Kaç senedir var o sırlı diziler önceden okadar korkunçtularki.Küçükken korkudan uyuyamıyordum.Hani 4,5 sendir var bu programlar.Daha yeni yeni hafifledi.Zaten artık sayılı takip ettiğim diziler var.Çokta memnunum az dizi izlediğime.Çok flim izlediğime.  Grin Şu gençlik dizileri denen olay özenti gençlik yetiştiğini fark ettiler sanırım.O yüzden çok fazlalaştı.Birde reyting olduğu için saflaştırıyorlar.Hani bi ara çocuk kendini pikaçu sanıp atlamıştı ya onun hesaba dönüşmemesi için engellenmesi şart.Ama şu şartlarda zor...

firat027 24.03.2008 20:37:28
Bütün genclik dizileri sözde genclik dizisi ama hiçcbiri beş para etmez Angry

black girl 29.03.2008 16:07:44
ya türkiyede gözümüzün önünde dur diyemediğimiz o kadar çok şey varki çok haklısınız bence bunlara dur diyebilirsek işte o zaman gerçekten sağlam bir ülke olucaz

matrocks777 04.04.2008 13:02:33
gerçektende bazı diziler saçma insanları yanlış yere sürüklüyorlar şiddete özendiriyorlar millet artık türkiye gündemini bıraktı memati ölcekmi diye bakıyor gerçekten acıyorum böyle insanlara 

cumle_alem 04.04.2008 21:48:24
yazık valla geçenlerde okudum bir çocuk sandalyenin üzerinde boynunu perdeye dolamış kendisini kurtaracak kişiyi bekliyor hani sır dizilerinde oluyor ya kurtaramamışlar çocuğu...Sanki daha çok dizi yaparak ülke kalkınıyor bırak kültür artışı olması gittikçe cahilleşiyoruz...

bir_derdim_var 04.04.2008 21:51:41
Sonuçta bu tür şeyler halk tarafından izleniyor ki ekranlara koyuluyor bir de bu yönden düşünmek lazım...

-Bir Derdim Var- 04.04.2008 21:55:54
Sonuçta bu tür şeyler halk tarafından izleniyor ki ekranlara koyuluyor bir de bu yönden düşünmek lazım...

Katılıyorum sayın mod'umuza... -İsmi unuttum mazur gör- Grin

Halk izlemese koymazlar...Arka sıradakileri hemen herkes izliyor yanii..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4