Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Ekranlar kirlendi..

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: Ekranlar kirlendi..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4

04.04.2008 22:21:38
arka sıradakiler de neymiş! Cheesy benimle yaşıt olan,aklını kullanabilen sevgili kuzenim hepsi1 ve bez bebek denen dizileri(!) seyrediyor Sad üstelik daha şimdiden 2 kardeşini de zehirliyor Sad o kadar saçma şeyler ki.. bir kere anneannemlerdeyken bu yine hepsi 1'i seyrediyordu ve dizide şu gibi konuşmalara şahit oldum:
eve katil geliyor galiba bu 4 insancık da korkuyor tabi. sonra panikliyorlar ve oradan sarı saçlı olanı adı her neyse ''aayyy!.. kızlar 911'i arayalım bence''diyor. Cheesy sonra bir tanesi de ''iyi de orası amerika,çok yazmaz mı?''diyor Cheesy
şimdi siz benim yerimde olsaydınız bu diziyi izleyen bir insandan ne beklerdiniz? Undecided Sad

red_sky 05.04.2008 00:01:47
izleyen olmazsa yayınlanmaz.zaten istenende buydu ve başarıldı.sonuçta görüldüğü üzere bizim forumumuzda bile bu konu mevcut ve diziler hakkında başlıklar açılıp yorum yapılıyor-bu arada yanlış anlaşılmasın oradaki arkadaşlara herhangi bir lafım yok-insanlar bağımlı olmuş.gereksiz bir araç tv..

firat027 04.05.2008 19:40:01
ya özellikle SIR DİZİLERİ

mesela :

STV, KANAL 7, ve diğer DİNCİ KANALLAR da yayınlanan diziler... uyuz olurum ve tamamen yalan ve HURAFE DİZİLERİDİR bunlar. bu diziler sayesinde ülkemizde 10 çocuk acaba ölürmüyüm diye bilinçsizce intihar etti. ve RTÜK BU KANAL VE DİZİLERE HALA ÖDÜL VERİYOR!

Bu zihniyetten acilen kurtulunması lazım

+++KoRn+++ 04.05.2008 21:27:06
Kapatılması gereken çok kanal, çok program varda işte..

devran-ı dünya 05.05.2008 00:39:27
Utandım bu olayı duyunca ama gerçekten çok düşülmesi gerekilen bir konu.Belkide önlem alınması gereken.Ama engellenemez oda var.Bizim yan komşumuzun yiğeni var.Kız 5-6 yaşlarında var.Sabahları kadın programı izliyormuş.Sesinide yüksek sesle açıp kapatıldığı taktirde çok fena ağlıyormuş.Birde ablamın arkadaşının çocuğu var 5 yaşındayken(geçensene)çocuk ''Sana bi sihir yaparım görürsün!''diye konuşuyormuş vs..Çocuklara gerçekle hayali doğruyla yanlışı öğreneceği yere yaptıklarını herkes biliyor.Artık alışıldı ve kimse farkında değil.Hatırlarsınız belki bi çocuk çizgi filmden etkilenip atmıştı kendinisi bide bu dizilerdeki vs.lerdekiler insan çocuk inanmasında napsın.Tamam belki bu diziler kötülük yapınca cezanı çekersin mutla gibisinden mesajlar veriyor olabilirler.Ama bunu başka şekilde de yapabilinir.Çocuklar yani yeni nesil gençliği kendi ellerimizle mahfediyoruz.Ben hatırlıyorumda susam sokağı,aslan kral,heydi adını daha hatırlayamadığım çizgi filmler izlerdim.Ama susam sokağını çok fazla izlerdim.Gerçekten eğiticiydi.Ama şimdi yayına girse pek küçüklerin dikkatini çekeceğini sanmıyorum.Önü alınması gereken konu özellikle yeni geleceklerin köreltilmemesi için bişey yapmalı....

Birgül 05.05.2008 18:46:17
bizim böyle anlamsız dizilere ihtiyacımız yok.izleniyor çünkü,düşünme ihtiyacı olmadan.insanlar aptallaşıyor.yaratıcı,bilgilendirici,düşündürücü diziler lazım bence.

yumurta 10.05.2008 09:33:14
ya özellikle SIR DİZİLERİ

mesela :

STV, KANAL 7, ve diğer DİNCİ KANALLAR da yayınlanan diziler... uyuz olurum ve tamamen yalan ve HURAFE DİZİLERİDİR bunlar. bu diziler sayesinde ülkemizde 10 çocuk acaba ölürmüyüm diye bilinçsizce intihar etti. ve RTÜK BU KANAL VE DİZİLERE HALA ÖDÜL VERİYOR!

ama herkesin inançları farklıdır bu dizilerde inançları olan insanların inançlarını tazelemeyi sağlıyor ayrıca dediğin kanallarda çok da kötü olmayan diziler var bence hem diğer yandan kötü örnek olcak davranışlar segilimyor en azından şimdi size saçma geliyor olabilir bu kanalların koyduğu diziler ama o dizilerde anlatılanlar da bizim(genel olarak) inandığımız dinle ilgili hurafe değil yani zaten araştırsanız görürsünüz
diziler abartılı olur olmaz bişey diyemem zaten şu an iyi veya kötü bütün diziler çok abartılı bir şey daha söylemek istiyorum bi de bu dediğin kanallardaki dizileri belki sevmiyo olabilirsin ama en azından ahlakı bozan davranışların kötü bişey olduğunu anlatıyo en azından bu yönden bakabilirsin  Wink
bi de konu aslında gençlik dizileri ile ilgili biz baya bi uçmuşuz konuya geri döncek olursak gençlik dizileri çok kötü gerçekten de gençlerin yaptığı bütün terbiyesizlikler sanki ödüllendirilecek davranışlar gibi gözüktürülüyor asıl RTÜRK'ün bunlara ceza vermesi lazım  Angry

nixie 17.05.2008 11:24:53
Türkiye de birçok şeye dur denmesi gerekiyor, bu konuda dahil..
(Ama maalesef hiç bir şeye HENÜZ tam olarak dur denmediği için bu haldeyiz...)
Gereksiz yere saçma sapan birsürü dizi,program vs. var maalesef...

nixie 17.05.2008 11:27:22
Aslında söylemiycektim ama söyliyim
Zaten kimilerinin amacı insanları ekran karşısında aptallaştırıp düşüncelerini hapsetmek,yoketmek , kimisinin amacı da böyle saçma şeyler sayesinde cebini doldurmak değil mi?

mosmorumsutrak 25.05.2008 12:54:41
Artık doğru dürüst diziler proğramlar azaldı ki hakikaten boş.Özellikle okula gitmediğim günlerde işkence saati gibi.O gençlik dizileri öğrencileri özentilikten başka yola sevk etmiyor.Ne kadar acı.İnsanlar okadar bağlılarki böyle gençlik dizilerine.Özellikle gençler.Ben izlemiyorum çokta iyi yaptığımı düşünüyorum.Kaç senedir var o sırlı diziler önceden okadar korkunçtularki.Küçükken korkudan uyuyamıyordum.Hani 4,5 sendir var bu programlar.Daha yeni yeni hafifledi.Zaten artık sayılı takip ettiğim diziler var.Çokta memnunum az dizi izlediğime.Çok flim izlediğime.  Grin Şu gençlik dizileri denen olay özenti gençlik yetiştiğini fark ettiler sanırım.O yüzden çok fazlalaştı.Birde reyting olduğu için saflaştırıyorlar.Hani bi ara çocuk kendini pikaçu sanıp atlamıştı ya onun hesaba dönüşmemesi için engellenmesi şart.Ama şu şartlarda zor...

Engellenmeyecek zaten kültürel açıdan tamamen benliğimizi unutana kadar sürecek bu diziler. herkes de izleyecek bizler o dizilerde neler buluyorsun dediğimizde de insanlar sanane ben seviyorum diye üste çıkmaya devam edecek.

mervee.. 27.05.2008 16:46:41
yabancı ülkelerden ülkemize gelen herşey bizi bitirir zaten çok aptal diziler genellkle her kez birbrnden hamile kalıyo işte biri kocasından gzli başkasyla beraber oluo yok işte gençlk dizileriymşş gençler alkollü sigaralı ortamlarda karılar kızlarla beraber vs vs.... ülkeyi basın yayın yoluyla bölmek ve modern anlayış yada sanat adı altnda ahlakımızı çarptmak için yapılan diziler..ben kurtlar vadisi hariç hçbrni izlemem polatın asla ölmemesi komik olablr ama en azndan tamamen dünya ve ülkemiz hakkında geçekleri anlatıolar..

gizembarıs 28.05.2008 11:25:36
Bence sakıncalı değil sonuçta herkes istediğin izliyor

firat027 28.05.2008 11:26:58
bizim böyle anlamsız dizilere ihtiyacımız yok.izleniyor çünkü,düşünme ihtiyacı olmadan.insanlar aptallaşıyor.yaratıcı,bilgilendirici,düşündürücü diziler lazım bence.

kesinlikle haklısın mordaş

mosmorumsutrak 30.05.2008 22:42:35
Bence sakıncalı değil sonuçta herkes istediğin izliyor
bakalım izleyen ne izlediğinin farkında mı?

seçkin_mvö 11.06.2008 17:20:34
Sürekli dizi üstüne dizi yarışma üstüne yarışma..Gına geldi artık yeni yeni şeyler sevmiyorum...30-40 tane dizi var hepside birbirine benziyor.Zaten pek TV izlemem buyüzden...Sadece maç olduğunda...

Sizce bu  televizyonlardaki bu yozlaşmanın,bu görüntü kirliliğinin nedeni nedir?
Bunu düzeltmek için neler yapmak gerekir?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468