Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Ekranlar kirlendi..

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: Ekranlar kirlendi..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4

öyq 11.06.2008 18:13:11
bir ara Ege şivesiyle konuşulan diziler, bir ara töre dizileri, bir ara zengiz kız/erkek formalite evlilik dizileri... hepsi bir dönem oluyor. ve seninde dediğin gibi hep aynı dizileri izliyoruz ekranlarda.  Sad bence bunu düzeltmek için aynı tür dizileri zilememeli ve reytinglerini yükseltmemeliyiz. senaristlere ve kanallara bu tür şeyler için mailler de atabiliriz.   Wink

SeLLy_18 11.06.2008 18:21:46
Ben varmısın yokmusun adlı yarışma programı hakkında konuşmak istiyorum
Hayatımda bu kadar saçma ve kalitesiz bir program görmedim gencecik insnaalr katılıyorr giyimleri kuşamlarıı gayet güsell  ve çalışıp kazanmak yerine böle saçma programlarda zaman harcıyorlar gerçekten acıyorumm yaa ve en çok izlenen program olmasına da gülüyorummm Ahh türk milleti ahh

firat027 11.06.2008 19:39:19
Bende evlilik programları ve gençlik dizileri hakkında konuşacagım

Nedir bu ekrandaki evlilik furyası canım hangi kanala baksam evlilik,hangi kanala baksam sözde gençlik dizisi aslı ise parçalanmış hayatlar sinema ve tv dünyasının gerçek insanlarını böyle görmek beni sinirlendiriyor...Ahhhh!!! bir rtük başkanı olsam inan ın ekranlar temizlenir... Ya siz ne diyorsunuz... Huh

tatlı_cadı 12.06.2008 16:11:25
Bende evlilik programları ve gençlik dizileri hakkında konuşacagım

Nedir bu ekrandaki evlilik furyası canım hangi kanala baksam evlilik,hangi kanala baksam sözde gençlik dizisi aslı ise parçalanmış hayatlar sinema ve tv dünyasının gerçek insanlarını böyle görmek beni sinirlendiriyor...Ahhhh!!! bir rtük başkanı olsam inan ın ekranlar temizlenir... Ya siz ne diyorsunuz... Huh

aynen yaa...70 yaşında ki adam çıkmış..kendine televizyonda eş arıyo..
daha da kötüsü bizim insanlarımız yüzünden böyle saçma sapan programlar reyting kırıyo..yazık..acıyom valla bu insanlara.. Sad

E.Ü 12.06.2008 18:54:38
Evet ,evlilik programlarını sevmiyorum.Sanki insan isteyince kendi bulamıyor.Hem ne derece sağlıklı olur ki burada yapılan evlilik kim verebilir garantisini.Tamam belki dışarıda evlenenlerdede oluyor kotü sonlar ama en azından insan tanıyor yahuu...boyle seviyesiz programlara ihtiyac yok bence.

yazgülü gürer 13.06.2008 10:04:58
Evet artık her kanalda ve aynı saatte evlilik programları var sinir oluyorum yok senin evin var mı yok araban var mı yok nerde oturucaz Angry iyice saçmalıyolar bir de genç olsalar yaşlı yaşlı insanlar Angry Geçen gün anneannem izliyordu Grin Cheesy ben de sesini duyuyorum senin ağzında diş yok seninle evlenemem dedi adam kadına Grin Cheesy Angry .............

yumurta 13.06.2008 12:50:05
bu görüntü kirliliğinin tek bir açıklaması var beyin yıkamak için
halk başka şeylerle oyalansın ki el altından işimizi görelim saf halk da bunu fark etmesin diye başka neden olabilir?
yapılması gereken ise şu bütün saçma sapan kadın prgramları evlilik programları şans içerikli para kazandırma oyunları(var mısın yok musun, teklif var ısrar yok)=(passaparola,rus ruleti bunlar sayılmaz en azından bilgi yarışması yani.)
rtürk'ün ahlaksız program veren kanallara da ceza vermesi lazım
bizi ilgilendiren bizi bilgilendiren programlar konmalı
spor,sanat,kültür,çocuk gelişim,sağlık,dini konularda bilinçlendirme(profesörler tarafından tabiii)
halka bunlar sunulmalı bence...

smiley000 13.06.2008 12:56:45
zaten televizyon dizileri,bilmem ne yarışma proğramları,futbol kapitalizmin silahları değil mi?? halkı TV kanallarına kilitleyip ülkenin gerçek sorunlarını unutturmak ve bazılarının bundan kar almasını sağlamak.ki tutuyor da...

derin miray 13.06.2008 13:24:52
Bence ilk yapılması gereken şey, program yapımcılarını bilinçlendirmek.. bu biraz zor gibi görünüyor aslında..büyük bir izleyici kitlesi olarak izelenen programlara karşı tepkinin ağır bir şekilde konulması gerektiğini düşünüyorum.. bu ülkede de pek mümkün olmayacağını düşünsem bile Roll Eyes

Birgül 13.06.2008 15:55:27
programcıları bilinçlendirsek bile reyting yüzünden böyle bir şeye kalkışmazlar.yani halk ne istiyorsa onu yaparız derler.halk da magazin,yarışma programları gibi saçma sapan şeyler istiyor.doğal olarak para için böyle yapıyorlar.bizlerden tepki gelmesi lazım ki böyle programları kaldırsınlar.

gözdeniz 13.06.2008 15:59:57
zaten televizyon dizileri,bilmem ne yarışma proğramları,futbol kapitalizmin silahları değil mi?? halkı TV kanallarına kilitleyip ülkenin gerçek sorunlarını unutturmak ve bazılarının bundan kar almasını sağlamak.ki tutuyor da...
Doğru mesela siyaset meydanı'nı,neden'i,32.gün'ü toplamda kaç kişi izliyor acaba.Hem de gecenin bir körüne koyuyorlar.E böyle olursa tabii ki halk bilinçsiz olur.

@y$£nur 13.06.2008 16:09:24
Ayrıca şu açılan saçma sapan kanallara ne demeli!Geçen gün kanallarda dolaşıyodum bi de ne göreyim pembe smart diye bi kanal!O nedir yaa izleyen izler hani ama hakkaten ne kadar izleyen var acaba ???Bir de saçma sapan yöre kanalları var tabi her yörenin bir kanalı olur hadi neyse ama arkadaşlar karadenizle ilgili açılmış kanallara bir bakın ne kadar gereksiz!! Sad

DünyaYalanSöylüyor 14.06.2008 22:58:40
televizyonla pek aram yok. neden yok acaba? Cheesy gayet basit. izleyebilecegim bir sey yok. televizyonu aciyorsam mutlaka müzik dinlemek icin aciyorumdur, ya da haberleri izlerim. baska bir isim de olmaz benim televizyonla. sacma sapan programlar, bir o kadar da sacma diziler, yarismalar vs vs..
zaten kendini kaybetmis olan bu yeni neslin iyice beynini yikiyor bunlar. nasil önüne geceriz acaba?

devran-ı dünya 14.06.2008 23:39:59
Öncelikle halkı yüzeysel aptal saptal dizileri izlemek zorunda bırakıldakları için reyting sandılar en başında.Halbu ki tüm olanlar insanların kendilerini böyle salak programlar yüzündentelevizyon zevklerinden mahrum etmeyişlerinden kaynaklanmıştı.
Baktılarki izliyorlar,gözetliyor ve gözetliyoruz programları ve ve ve dokun bana (nırınırınıırır  Cheesy  Grin)kapayım arabamı,oğluma gelin arıyorum komşular gelin hangisi olsun bi yardım ediverin,anne hangisi daha güçlü Nukrettin mi? Huriye mi?  Ayşeyle kavga ediyoruz ben 2sini olacağım diyorum o Nukrettini istiyor sihir yapsakta kaybetsek olur mu?,kör olasıca nasıl bıraktın bu kadını rezil!edepsiz.... vs.(çok söylenen söz var Cheesy yazmak çok zor hepsini),çayınızı kahvenizi oyanızı aldınız mı hanımlar ozaman gün başlıyor haydi eller havaya oh!,Dursun amca Şükriye teyzeyle evlendiriyim mi seni?(bi başka diyaloğ)  (kadına sormadan)Verdim gitti all hayrını gör bak üzme tamam mı kızımızı hadi düğünü de yapalım çal Haydar abi ohhhh!.

Şeklinde diyologların oluşumuna giden insanların televizyon programlarını mafeden insanlarımız.Hala dahada mafetmekteler.Baştan önünü almadığımız ve bağımlılık haline getirilen salak sunucular eşliğinde o tür programlardan bunalan insanalar o saatlerde cinnet anı yaşarlarken ki bu yok kadın programıymış oymuş buymuş programlarını 5/6 yaşlarında kızlar izlemekteler.Kadınların kendilerini kaybederek ağlayıp ve sitem ettikleri programlara erkeklerde izlemeye başlayarak adeta sülük gibi yapıştıran program ve dizileri aile boyu izleyenlerde var.Mailleri okuyup harekete geçeceklerini sanmıyorum.Ama denemekte yarar var.Ya eski programları dürtüp kış uykularından uyandırsınlar.Yoksa insanları sokağa döküp isyana getirmesinler.Tatile girdik sabahları sinirlenmek istemiyorum. Angry

ebru_mwo 15.06.2008 11:18:59
Öncelikle halkı yüzeysel aptal saptal dizileri izlemek zorunda bırakıldakları için reyting sandılar en başında.Halbu ki tüm olanlar insanların kendilerini böyle salak programlar yüzündentelevizyon zevklerinden mahrum etmeyişlerinden kaynaklanmıştı.
Baktılarki izliyorlar,gözetliyor ve gözetliyoruz programları ve ve ve dokun bana (nırınırınıırır  Cheesy  Grin)kapayım arabamı,oğluma gelin arıyorum komşular gelin hangisi olsun bi yardım ediverin,anne hangisi daha güçlü Nukrettin mi? Huriye mi?  Ayşeyle kavga ediyoruz ben 2sini olacağım diyorum o Nukrettini istiyor sihir yapsakta kaybetsek olur mu?,kör olasıca nasıl bıraktın bu kadını rezil!edepsiz.... vs.(çok söylenen söz var Cheesy yazmak çok zor hepsini),çayınızı kahvenizi oyanızı aldınız mı hanımlar ozaman gün başlıyor haydi eller havaya oh!,Dursun amca Şükriye teyzeyle evlendiriyim mi seni?(bi başka diyaloğ)  (kadına sormadan)Verdim gitti all hayrını gör bak üzme tamam mı kızımızı hadi düğünü de yapalım çal Haydar abi ohhhh!.

Şeklinde diyologların oluşumuna giden insanların televizyon programlarını mafeden insanlarımız.Hala dahada mafetmekteler.Baştan önünü almadığımız ve bağımlılık haline getirilen salak sunucular eşliğinde o tür programlardan bunalan insanalar o saatlerde cinnet anı yaşarlarken ki bu yok kadın programıymış oymuş buymuş programlarını 5/6 yaşlarında kızlar izlemekteler.Kadınların kendilerini kaybederek ağlayıp ve sitem ettikleri programlara erkeklerde izlemeye başlayarak adeta sülük gibi yapıştıran program ve dizileri aile boyu izleyenlerde var.Mailleri okuyup harekete geçeceklerini sanmıyorum.Ama denemekte yarar var.Ya eski programları dürtüp kış uykularından uyandırsınlar.Yoksa insanları sokağa döküp isyana getirmesinler.Tatile girdik sabahları sinirlenmek istemiyorum. Angry

katılıyorum...böyle şeyleri ekranda görmek istemiyoruz artık yaa..onlar yüzünden müzik kanallarından başka kanallara bakamıyorum..nereye baksam deli saçması şeyler var ortada.. Angry

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468