Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Ekranlar kirlendi..

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: Ekranlar kirlendi..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ]

+++KoRn+++ 15.06.2008 11:21:05
programcıları bilinçlendirsek bile reyting yüzünden böyle bir şeye kalkışmazlar.yani halk ne istiyorsa onu yaparız derler.halk da magazin,yarışma programları gibi saçma sapan şeyler istiyor.doğal olarak para için böyle yapıyorlar.bizlerden tepki gelmesi lazım ki böyle programları kaldırsınlar.
yani.

greenmile 26.06.2008 02:40:19
ve o dinci kanallarda atatürke küfür ediliyor Angry ve rtük ödül veriyor bu kanllara çünkü rtük te dinci  Wink
gündüz kuşağı programlardan tiksindiğim kadar başka bişeyden tiksinmiyorum... yha hele bide esra ceyhan varr o kadını görsem boğazlicam  Smiley

ÖZUGE 13.07.2008 09:24:28
gençlere herşey normalmiş gibi gösteriliyor

halimiz duman 05.08.2008 15:29:58
Bence bizim yabancı özentiliğinden çıkmamız lazım tamamiyle bu bizim Türk insanımız yabancı hastası her konuda ama ben değilim bunu kesin şekilde söylüyorum

moryudum 05.08.2008 15:45:46
özellikle şu saçma sapan programlar yok mu
bir de o programlardakileri sunucu falan yapıyolar başka programlarda deliriyorum ya
sunucu dediğin güzel konuşandır
ama artık sunucular bile zottirik insanlar
bu ne iğrençlik ya
diziler deseniz öyle gerçekle alakası yok
akıllı mantıklı program yok
RTÜÜÜÜÜÜÜÜÜRK işin ne
yan gelip yatmak mı
bakın biraz etrafınzaa
pööööfff kime diyoz

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468