Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Mavi gözlü insanların tek ortak atası varmış

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Bilimsel Bulgular

: Mavi gözlü insanların tek ortak atası varmış

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

E.Ü 22.07.2008 13:41:27
Sacmalık adamlar üretemeyince sallıyorlar. Grin

gözdeniz 22.07.2008 13:57:28
çok saçma bir iddia
çok çoook sacma geldıı ya bu bana
saçma ve ötesi yani Grin
sacma harbiden
Sacmalık adamlar üretemeyince sallıyorlar. Grin

Arkadaşlar saçma saçma demişsiniz de ben anlamadım ki, siz bilim adamı falan mısınız?Nesi saçma ki bunun, madem sizinde böyle bir iddianız var saçma olmasının nedenini söyleyin.Gayet normal bi' iddia bence.Açıklaması da verilmiş.Size göre saçmaysa siz de açıklamasını yapın da anlayalım biz de neden saçmaymış..

M£rv£-fMs-MvÖ 26.07.2008 12:59:54
peki ya yeşil gözlülerin??? Huh

Oysa gözde yeşil renk, iris tabakabındaki melanin oranının değişmesinden kaynaklanıyor" dedi.

mer ve ötesi 27.07.2008 10:38:16
saçma ötesi olmuş başka araştıracak konu mu bulamamış acaba.

ayıp_olmaz_mı 27.07.2008 12:06:50
ya benim gözlerim normalde açık kahverengi.. ama güneşe çıkınca yeşil oluyor.. bazen mavi olduğunu söylüyorlar (ama inanasım gelmiyor) nasıl olyuor bu ya  Huh

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468