|
||
| yardım et hiçbir şey söyleme, duymam, anlamam hayat bir mucize, düşer zaman zaman yardım et ruhum, yardım et bana sesini ben duydum, çok var hiç duymayan kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyor özür bekler gibi kızgın sokaklar teksas'tan gelen küstah tokatlar zalimin durduğu yerdeyim şimdi bu bir karnaval, nerdeyim şimdi? kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış, üstün başın kan olmuş hiçbir şey söyleme, duymam, anlamam hayat bir bombadır, düşer zaman zaman tarihin durduğu yerdeyiz şimdi bu bir karnaval, nerdeyiz şimdi? kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış, üstün başın kan olmuş dünya yalan söylüyor. |
||
|
||
| cambaz ne habersin, ne Türk'sün seni gören yollara dökülsün kul oldun, köle oldun kurşun geçirmez cam oldun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun kul oldun, köle oldun kurşun geçirmez cam oldun cin oldun adam çarptın cellat oldun, kelle uçurdun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun var mısın, yoksun. var mısın, yoksun. iki gözüm, eminim, sen yoksun |
||
|
||
| bir derdim var bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman unuttuk hepsini, nuhun nefesini gelme yanıma sen başkasın ben başka bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiçbir şey yok bir derdim var artık tutamam içimde. |
||
|
||
| re yine ben miyim düşen hiç zamanım da yok ki yine ben kopup gelen bilmediğim şey yok ki yine de geldim dünyaya hiç zamanım da yok ki yine de geldim dünyaya hiç yok içim yanar içim bilmez içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez yine ben miyim düşen görmediğim şey yok ki yine ben kopup gelen bu dersin sonu yok ki yine de geldim dünyaya |
||
|
||
| sevda çiçeği sessiz sedasız açardın gecelerde kimse bilemez, göremez kuytularda sonsuz ve dipsiz sevdalarda, duygularda sakin, kimsesiz ve sahipsiz uykularımda şimdi artık seni koklar yalnızlığım seni arar seni sorar sevda çiçeğim |
||
|
||
| serseri uzağındaydım düşerken nasıl bilirsen öyle ol kabusum oldun çok oldun iyi ki yarına yoksun düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el pençe divan durdum ah, devrimim benim, nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim hayat ne boş ne anlamsız neye benzerdi reklamsız ortağım oldun çok oldun iyi ki yarına yoksun düşledim kayboldum, konuştum ziyan oldum eskinin huzurunda el pençe divan durdum ah, devrimim benim, nedir senden çektiğim sen gelmedin ama ben değiştim aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın, sattın, beş paraya sattın ağla, ağla, geçer |
||
|
||
| aşk içinde bugün varsın, yarın yoksun kocaman bir çığlık olsun bilen bilsin, duyan duysun benim derdim senin olsun aşk içinde yalan içinde tek bir ayna, binbir biçimde aşk içinde yalan içinde hepsi aynı, hepsi içinde belki varsın, belki yoksun bihabersin, belki toksun gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke |
||
|
||
| az çok su damlası gibi hayat, özgürüm ıslak, çıplak, pırıl pırıl bir damla içimde uzak bir ışık, bir çığlık gibi çağırıyor beni biliyorsun az çok görüyorsun her şeyi biliyorsun az çoktur sahip oldukça hep bir yenisi daha ıslak, çıplak, pırıl pırıl bir dünya içinde uzak bir ışık, bir çığlık gibi çağırıyor beni biliyorsun az çok görüyorsun kendini biliyorsun az çoktur. |
||
|
||
| son deneme gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasın elinde boş bir tabanca dua et ki patlasın, kör bahtıma gelecekse, ne gelecekse gelsin gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasın elinde boş bir tabanca dua et ki patlasın, patlasın yine hayalet kurşunlar maskeler, alaylar gelecekse, ne gelecekse gelsin son deneme - saat kaç saat kaç ki? seni buldum - sesi gür yüzü eski artık bir şey yapamam, yapamam ki. |
||
|
||
| uyan canım kardeşim, bak senin ellerinde hayatımız uçan kuştaki güzelliği kaybettik, hastayız çok sıkıldım ağlamaktan, durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan sadece renkler vardı, sonra kayboldu onlar da biz nefes alamadan ah, bu hayat, anlamsız bir şaka herkes bunun farkında çok sıkıldım ağlamaktan, durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan sen yine de o yolun sonundaydın sen yine de hiçbir şey yapamazdın sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın sen |
||
|
||
| deli aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm direniyor faili tukunun kızmış ve küçülmüş aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm aranıyor aranıyor aranıyor beni büyütün ağlatmayın sevginiz nerde övündüğünüz beni büyütün ağlatmayın sahte düşlerle oyalamyın! bir akıllı bir yarım deli dört yanım akıllı bir yanım deli herkes akıllı bir ben deli bir ben deli bir ben deli bir ben deli beni büyütün ağlatmayın sevginiz nerde övündüğünüz beni büyütün ağlatmayın sahte düşlerle oyalamayın |
||