|
||
| akustik 'bir'çok güzel.. | ||
|
||
| Güneye Giderken'i hiç birşeye değişemem.. | ||
|
||
Dinlemeye doyamiyorummm ![]() |
||
|
||
| yalnız şarkının akustiği çok güzel |
||
|
||
| harikasın rainbow. iyi çalışma | ||
|
||
Güneye Giderken'i hiç birşeye değişemem.. Katılıyorum Güneye giderken Akustik performansı süper. Güneye giderken şarkısnı başı harika yaa
|
||
|
||
Hepsi süperki
|
||
|
||
ilk önce şunu söylemeliyim ki kendimden utanıyorum ![]() bir insan "darbe"yi dinlerken bu kadar mı mutlu olabilir, tabii bu mutluluğum "yaşasın darbe olmuş, ohh çocuklar gebermiş işte budur aferin kenan'a" gibi değil.. ama bu şarkının müziği o kadar güzel ki tüm negatifliği alıp götürüyor sözlere rağmen.. bu şarkıyı dinliyince her zaman moralim düzeliyor ama sadece müzik etken buna erdal'ın ölmesine sevinmiyorum yani.. bu şarkının canlısı ve bugün anladım ki akustiği daha da bir güzel oluyır.. mü zik müzik müzik.. müzik harika ve rahatlatıyor... performansa gelirsek burak darbe şarkısın da "akustikse akustik itirazım var yeterr dayanamıyorum kalkıp hoplayıp zıplamak istiyorum" dermiş gibi ki hatta bence daha fazlasını dedi en sonunda bi kalktı oturdu savurdu bacağını kopacak sandım biran ![]() kerem kabadayı ise davulu çalarken su içmek gibi çok normal bir işmiş gibi suratında hiçbir mimik yok davulu da yemek yaparmış gibi "biraz tuz biraz karabiber" serpermiş gib çalıyor yemeğe pardon müziğe ayrı bir tat katıyor, konserler leziz oluyor.. =)
|
||
|
||
| rockta olduğu kadar akustikdede harun ve kerem özyeğen olayı bitiriyor çok romantik bir sesi var |
||
|
||
| akustiği en güzel olan gruplardan biri ya...süper söylüyorlar | ||
|
||
sevda çiçegi akustigi bir numara valla birde bir şarkısı var harika akustikler olaganüstü morların. bence de yaa süperler diyecek bir şey yok..!!!
|
||
|
||
| bu ghetto performanslarından cambazınki yok mu??? | ||
|
||
Gerçekten muhteşemler!!!
|
||
|
||
bitiyorum akustik her birşey harika bu adamlarda of be
|
||
|
||
bu ghetto performanslarından cambazınki yok mu??? hayır sadece koyduklarım var. |
||