|
||
| sevda ciceği akustik,cok güzel. | ||
|
||
bir derdim var muhteşem akustik halde (normalde de süper)
|
||
|
||
Güneye Giderken'i hiç birşeye değişemem.. Katılıyorum Güneye giderken Akustik performansı süper. Güneye giderken şarkısnı başı harika yaa ![]() Evet..Hepsi mükemmel özellikle de Güneye Giderken (:..Bence Akustipğiyle daha çok öne çıkan bir şarkı.. |
||
|
||
| bence en iiyii olanı balıklar burak güven çok güzel söylüyor | ||
|
||
hepsi haika ama kış geliyor'un akustiği beni bitiriyo valla
|
||
|
||
off büyük düşler süper ya
|
||
|
||
akustik performanslar daha güzel bence hele harun abi ve keröz abinin hrant dinki anma gecesinde söyledikleri bir derdim varın akustiği çok hoşuma gitti....
|
||
|
||
akustik performanslar daha güzel bence hele harun abi ve Kerem Özyeğen abinin hrant dinki anma gecesinde söyledikleri bir derdim varın akustiği çok hoşuma gitti.... ![]() evet izledim gerçekten çooook güzel bir performanstı
|
||
|
||
| akustik performanslar hep daha çok hoşuma gitmiştir bide morveötesi olunca <3<3 | ||
|
||
sevda çiçegi akustigi bir numara valla birde bir şarkısı var harika akustikler olaganüstü morların. Akustikte gerçekten süper bir şarkı sevda çiçegi zaten inanın albümdeki şarkıyı sevmem pek ama akustik gerçekten akustik olmuş.... |
||
|
||
akustik 'bir'çok güzel.. Kesinlikle harika Yalnız Şarkı da öyle...
|
||
|
||
| Ben en Çok Sevda Çiçeğinin Akustik ini Beğeniyorum Gerçi MOR VE ÖTESİ dünyanın en berbat şarkısının bile süper yorumlar o yüzden hepsi tek kelimeyle muhteşem ! . . . | ||
|
||
yaa re'nin akustiği muhteşem.tek kelimeyle muhteşem yaa
|
||
|
||
akustikleri de kesinlikle muhteşem Süper |
||